Friday, March 27, 2015

Testimoni ESP --> Hanya gunakan sebagai masker kulit wajah tidak berminyak!

Pernah dengar tak orang gunakan ESP sebagai masker? Hihi.. saya pernah buat malah until now pun buat. Kulit tidak berminyak dan rasa lembut sangat lepas bermasker dengan ESP. Ripanya bukan saya sorang saje yang suka bermasker dengan ESP ni.. salah seorang anak bisnes saya Puan Suria pun suka bermasker dengan ESP. Jadinya, kami berkongsi cerita dan saya amat teruja kerana beliau bermasker dengan ESP mendapat hasil kulit wajah lembut dan lembap. Now, beliau konsisten minum ESP. Jom kita baca perkongsiannya yang saya petik dari blognya sendiri..

----------------------------------

Salam Jumaat. Macam biasa hari ni saya nak kongsi lagi testimoni dengan uolls
Kali ni testimoni saya sendiri tentang ESP. Yes saya ialah pengguna tegar produk Shaklee but not for ESP. Actually pernah la jugaa consume ESP masa time mula2 kenal Shaklee tapi cuma sekejap je on off minum sebab tak berapa suka rasa soya ESP tu, lepas tu saya bertukar kepada sumber protein yang lebih berkesan untuk diet (Cinch Shake Mix). Balance ESP tu saya jadikan Masker. Result nya memang best pada kulit. But ESP effect tu rasa dari luaran je la, not from inside hihihi..

Nak di jadikan cerita bulan ni adalah promotion ESP, so banyaklah testimoni2 tentang ESP yang di kongsi oleh rakan2 Shaklee .Bila tengok perubahan2 yang MENAKJUBKAN pada mereka yang amalkan ESPmembuatkan saya rasa nak start minum ESP semula. So first week Mac saya start la minum ESP secara konsisten setiap hari, nak hilangkan rasa loya soya tu saya mix kan dengan Cinch Shake or Tamar KoKo..baru sedap!!. Now dah masuk 3rd week saya minum ESP secara konsisten rupanya memang bessst!! Setiap pagi bangun kulit muka tak rasa berminyak, kulit ni rasa lembab2 je.. pas tu terasa kulit ni anjal & kenyal2..hihiih..patut la saya tengok rakan2 Shaklee saya yang minum ESP semuanya cantik2 belaka, nampak muda kulit pun cantik. Bila di tanya berapa lama mereka minum ESP,ada yang dah 3 tahun, 5 tahun pun ada..woooww! Patut la cantik kulit diorang. Cuba bayangkan kalau saya KONSISTEN minum ESP setiap hari. Perghhh!! Mesti kulit saya putih gebass gebuss hihihi.. kalau nak tahu kulit saya ni jenis cepat kusam. Sel2 Kulit kita ni akan sentiasa bertukar, bukan sentiasa elok je. setiap hari mesti ada sel2 kulit yang mati. Sebab tu kadang tumbuh jerawat lah, berminyak lah, kusam lah.  Kulit kusam ni terjadi di sebabkan sel kulit mati. Sel kulit kita biasanya akan berganti pada setiap 28 hari / 3 minggu. Sel kulit mati selalunya terjadi sebab badan kita kekurangan Protein untuk menyingkirkan sel2 mati tu,  bila kurang protein makin lama sel mati semakin tebal & menyebabkan wajah nampak gelap, kusam & berminyak! haaa sebab tu penting nya ambil protein setiap hari.

Haaa ni dia gambar testimoni saya after dekat 3 weeks minum ESP. Baru je snap gambar ni
panas2 lagi tau..ni tanpa mekap tau, no edit2..muka suci gitew..hahha amacam ok tak kulit saya..ni baru few weeks..kalau bertahun? bayaaangkaaan.....hihihi..



Inilah Puan Suria.. cantikkan beliau walaupun tanpa make-up. Serius lain benar rupanya berbanding masa mula-mula saya jumpa beliau dulu. Sekarang ni bukan sahaja cantik, nampak muda dan makin kurus! Kalau nak tahu TIPS KURUS dan CANTIK boleh dapatkan produk-produk shaklee set slimming daripada beliau. Ada EXCLUSIVE TIPS cara makan set slimming yang betul daripada beliau.. 

Anyway, promosi ESP tinggal 5 hari sahaja lagi, jadi jangan lupa dapatkan 1-2 tin ESP untuk anda. Kalau satu family minum ESP termasuk suami, mak, ayah, adik, kakak, eloklah ambil pakej Buy 6 FREE 1. JIMAT hampir RM400++! Boleh beli handbag Bonia satu untuk Raya nanti..! hihi..

Hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat pesanan.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in