Monday, March 23, 2015

Exclusive Private Session untuk Beautiful.Powerful.Masters (BPM)

Sabtu lepas, 21hb selesai Exclusive Private Session yang pertama untuk grup bisnes saya, BPM. Yang hadir 3 orang dan lebih mudah untuk saya FOKUS coaching. Banyak tips yang saya share haritu, teknik bagaimana nak set new target (sebab cycle baru dah bermula), cara nak dapatkan Car Bonus dalam masa 4 bulan, rahsia nak dapatkan International Trip (US/Umrah) dan tips bagaimana memikat pelanggan. Haa... banyak kan .. hihi.. private session 2 jam sahaja dan saya check 1-1 dan ajar 1-1 nak buat semua tu. AlhamduLILLAH, feedback daripada mereka yang hadir katanya private session gini rasa lebih rapat dengan mentor, semua target dan apa yang kita nak skor untuk cycle baru ni nampak jelas bila mentor check 1-1. Ye betul, mereka akan tulis masa tu jugak dan saya akan betulkan mane yang perlu.. Ok, jom kita layan gambar jap..


Antara mereka yang hadir


1-1 touch, exclusively !

Private session ini saya lebih open kepada newbies KHUSUS untuk susur galur saya, iaitu mereka yang baru register sebagai Ahli Shaklee dan baru nak mula bisnes. Mereka yang newbies ini sangat perlukan sokongan dan mereka perlu tahu apa yang Shaklee tawarkan. Jadi private session inilah saya terangkan dengan lebih jelas dan mendalam apa yang Shaklee tawarkan iaitu 3C - Cash, Car Bonus dan Convention. Ramai yang tak faham apa itu 3C, tak tahu caner nak skor dan nak buat target dan tak nampak apa yang Shaklee tawarkan. Saya sangat menggalakkan mereka datang private session saya ini. 

In shaa ALLAH, saya yakin mereka yang hadir Sabtu lepas akan terus menyerlah dalam 2 bulan ini. Saya doakan mereka semua akan naik rank cycle ini dan akan dapat tiket ke 1 tiket International Trip ke US! Untuk bulan April saya dah pun keluarkan schedule untuk private session ini. Jika anda nak join private session saya ini, anda haruslah menjadi susur galur saya ok! Jika belum, boleh register dengan saya sebagai Ahli Shaklee untuk join private session ini bersama-sama saya. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Nooriah Abdullah

thanks Lia sudi singgah blog kaknoor ya. semoga bisnis Lia terus maju jaya, kaknoor ni kat Brunei kalau kat Malaysia boleh jugak, lagipun banyak komitmen lain tak terurus rasa nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in