Wednesday, March 11, 2015

Exclusive Grand Dinner Mac 2015

Sabtu lepas, 7.3.2015 saya dan beberapa anak-cucu bisnes saya terpilih untuk hadir ke Exclusive Grand Dinner di Hotel Bangi-Putrajaya. Kenapa saya katakan ianya eksklusif? kerana hanya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh hadir sebab nak hadir dinner ninada syarat-syaratnya.. hihi. yelah, kalau tak, tak jadi eksklusif kan.. hihi.. sebenarnya ada lagi 2 orang anak bisnes saya tak dapat hadir ke dinner ini atas sebab-sebab tertentu.. Apa yang MENARIKNYA ialah doorgift dinner ini worth RM300! Banyak benda kami dapat... mini perfume, Al-Quran, Al-Mathurat, Himpunan Amalan Habib, Vitalea, Ostematrix, dan banyakkkk lagiii... 

Untuk layak ke Dinner ini syaratnya mudah sahaja, naik rank/efektif minimum sebagai Supervisor. Next Exclusive Grand Dinner will be May dengan syarat yang sama untuk Mac dan April. 

Yang paling bestt dan saya tak sangka ialah saya diumumkan sebagai Top 2 Coordinator! AlhamduLILlAH..! Serius tak sangka..! haha.. Top 2 Coordinator ni syarat-syaratnya tengok dari nilai Business Group Volume, berapa orang leaders dah develop dan incoming, berapa wider dan deeper group saya.. semua ini membuktikan bahawa grup bisnes Beautiful.Powerful.Masters (BPM) di bawah teraju saya ini sangat hebat dan cemerlang! dapat EXTRA GIFT..! dapat pen Swarovski bertakhta kristal dan emas, perfume Swarovski, Vivix, voucher hotel room dan paling terharu dan paling mahal dapat 'surat cinta' daripada Mama saya Cery.. huhu.. memang touching bila baca surat tu.. saya sendiri tidak pernah menyangka perkenalan di alam maya menjadi ukhwah kami begini rapat.. AlhamduLILLAH di atas pertemuan ini.


In Shaa ALLAH next Exclusive Grand Dinner in May saya akan bawa lebih ramai leaders dari grup BPM! Jom you all.. kita fight untuk Mac dan April..! Jika anda sedang membaca entri saya ini, anda juga layak untuk ke Exclusive Grand Dinner bulan May ini! Hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

QasehnyaRania

alhamdulillah
seronokkan
tahniah..

ppstt: mmg tgh besabar.kalau dgn fmli sndiri blh jlskan.nnti hujung bln nk blk umh fil pulak.tengok reaksi belah sana pulak.maklum le anak saya ni dh cucu ke 9.

bukannya skema sangat tp ikut dan pelan pelan bg makan.
nurse kt kkia lg la soh saya bg 5x sehari.pitammmm

Puan Kutu

Alhamdulillah tak sia2 perjuangan dalam bisnes,semoga terus sukses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in