Saturday, March 28, 2015

4 sebab kenapa anda WAJIB beli ESP hari ini

Harini 28hb, cepat je masa berlalu dah nak abes bulan Mac.. huhu.. actually pagini taknak cite panjang sebab harini closing day. Saya nak bagitau anda semua 4 sebab kenapa anda WAJIB beli ESP hari ini.

Saya mencadangkan anda beli ESP pakej Promo Buy 6 FREE 1. Kenapa? Jika anda seorang ibu hamil, ibu berpantang dan ibu menyusu, ESP adalah satu vitamin yang WAJIB anda consume sepanjang tempoh kehamilan, berpantang dan menyusu. Banyak testimoni saya dah share di sini. Boleh baca dan saya pasti anda teruja. Lagi satu, untuk ibu-ibu menyusu, setin ESP boleh tahan selama 2 bulan sahaja sebab kita perlu consume 3 kali sehari untuk boost milk production. Jadi, pakej Buy 6 FREE 1 ini cukup untuk setahunnn! JIMAT banyakkk.



Selain itu, ada 4 sebab lagi kenapa anda WAJIB beli ESP hari ini. Dapat JIMAT hampir RM500++! Banyaknya JIMAT tu? Apa yang anda akan dapat dengan belian Buy 6 FREE 1 ini?
- Dapat FREE Membership, Jimat RM65
- Dapat FREE setin ESP bernilai RM150
- Untung runcit RM324
- Dapat Cash back RM30+

Oh ya! Sebelum saya terlupa, memandangkan hari ini LAST DAY untuk buat order ESP, makanya anda WAJIBB beli hari ini tau. Ini kerana sistem bisnes online Shaklee dan branch akan tutup selama 3 hari untuk GST implementation. Dan of course, ESP wajib beli sebelum GST bermula sebab ESP ni very high demand... pengalaman saya, ramai customers saya menyesal tak ambil lebih ESP ni masa promo.. Jadi, jika anda sedang membaca entri saya ini, boleh terus hubungi saya di talian 012-2541296 untuk mendapatkan ESP anda hari ini..! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in