Thursday, February 12, 2015

Testimoni Vivix --> Kulit Wajah Cantik dan Proses berpantang cepat sembuh

AlhamduLILLAH dapat jugak update blog malam ni.. mane taknya 2-3 harini tak berapa sihat, sekali dengan anak-anak pun sama.. tapi dua hari lepas dah telan Garlic, saya dah recover, cuma Yusuf baru terken jangkitan harini.. dia pun flat.. kesiyaann.. tapi malam kejap tadi tengok dah nak start main cam biasa.. ewahh... baru baik selsema dah ligat balik.. hihi.. 

Ok, malam ni nak kongsi testimoni Vivix dengan korang semua.. eishh.. memulanya nak taip pendek-pendek je.. tapi bil dah dapat peganh keyboard ni mulalah lancor je menaip! hahaha! ni ada dua testimoni sebenarnya yang kami kongsikan bersama-sama di chat room kami.. pengalaman kami makan Vivix. saya dah share haritu kan.. so, yng ni sharing dari Puan Naziera dan Puan Fawiza.


Vivix pasti tidak menghampakan pengguna tegarny.. ececece.. promote baik punya.. hikhik.. betullah tu.. sape dah rasa je tau apa saya maksudkan ni.. in fact masa saya sedang menaip ni pun saya tengah bermasker dengan Vivix! Tak susah pun.. sapu je Vivix nipis-nipis kat kulit muka ni biar semalaman, esok pagi bangun baru basuh. Lepas tu you all mesti terkesima dengan hasil bermasker semalaman! Tak caya gi tryy..! hihi..

Ok, setakat ni dulu yea.. esok kita sharing lagi.. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in