Friday, February 13, 2015

Testimoni Vitalea --> HB naik sejak makan Vitalea

AlhamduLILLAH, dapat jugak update blog akhirnya... hihi.. bz bee uols minggu ni.. ececece.. macam ler dia sorang je bz ekk.. hihi.. anyway, harini nak kongsi testimoni seorang ibu yang mana hb beliau naik sejak konsisten amalkan Vitalea. Puan Hazrina memang ada anemia bukan sebab beliau hamil ataupun ibu menyusu tetapi beliau amalkan Vitalea untuk naikkan hb beliau. Jom kita baca testimoni beliau..


Kita wanita tak kiralah ibu hamil, ibu berpantang ataupun ibu menyusu perlu amalkan Vitalea ni terutama jika kita ada anemia. Tau tak anemia ni boleh buat kita cepat letih, lesu, tak larat, pening kepala, low blood pressure.. itu semua petanda darah kekurangan zat besi. Zat besi ni penting sebab zat besi yang mengangkut oksigen dalam tubuh badan. Saya sendiri pernah alami sejarah anemia masa saya study di Uk dulu. Doktor kat sana bagi saya pil zat besi (iron). Bila amalkan pil tersebut alhamduLILLAH hb naik. Pastu bila dah balik Malaysia, dah bekerja, berkahwin, langsung lupa tentang sejarah anemia saya yang mana saya perlu ambil zat besi setiap hari. Hanya pada tahun 2011 baru saya kenal Shaklee, dan sejak tu saya amalkan Vitalea Shaklee yang lengkap dengan formula zat besi. AlhamduLILLAH, sejak amalkan Vitalea hb saya naik, masa hamilkan Yusuf hb pun cantik tak pernah turun. Memang Vitalea membantu saya dan mereka yang ada masalah anemia. 

Jika anda ada anemia ataupun masalah hb rendah, boleh amalkan Vitalea 2 biji sehari. Tapi, pastikan Vitalea diambil bersama-sama Vitamin C untuk tujuan penyerapan zat besi dengan optimum. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Eny Abdullah

Datang sini dan follow ye :)
enyyusnizar.blogspot.com

eMMe

betul tu, vitalea naikkan hb.. Alhamdulillah... 11 point keatas.. menten, syok la... harga pun reasonable...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in