Saturday, February 7, 2015

Testimoni Vitalea for Children --> tiada lagi simptom batuk dan selsema

Hari sabtu! hihi.. elehh.. macamlah ada beza yea hari weekend ke, weekdays ke.. hihi.. dah jadi WAHM ni sama je.. sama ada setiap hari adalah hari cuti atau setiap hari adalah hari bekerja.. I choose.. ececece.. Pagi ni nak kongsi satu testimoni Vitalea for Children. Meh baca feedback Puan Zakiroh.. Sejak anak-anak beliau consume Vitalea for Children, tiada lagi simptom-simptom batu dan selsema hadir.. AlhamduLILLAH.. :)
Anak-anak saya pun sukakan Vitalea for Children ni.. sedap katanya.. tak cukup sebiji.. sampai kena sorok botol.. haha.. yang sedap semua nak belasah sampai abes.. bukan makanan je, vitamin pun! haha.. banyak kesan-kesan best ibu-ibu observed bila anak-anak mereka consume Vitalea ni.. anak kurang sembelit, anak selera makan, anak semakin sihat, jarang demam, selsema dan batuk.. bestt.. saya sendiri pun alaminya., melihat anak-anak sihat dan cergas, itu sebenarnya satu anugerah ALLAH yang tidak ternilai.. barulah lega hati ibu ni kan... kalo anak asyik sakit pun risauuu.. nak keja pun tak tenang.. asyik teringat anak je.. huhu.. jadi, berikanlah mereka yang terbaik agar mereka terus kekal sihat, ceria dan aktif. 

Sekian perkongsian hari ini.. In shaa ALLAH esok saya sambung lagi naa.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



2 comments:

Bunda a.k.a KN

Assalam...
Salam ukhuwah...terima kasih sudi keteratak bunda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in