Friday, February 6, 2015

Testimoni Shaklee ESP daripada seorang lelaki --> rasa best jer..

Haha..selalu asyik dengar dan baca testimoni daripada orang perempuan, ibu menyusu, ibu hamil, ibu berpantang, wanita yang nak kulit wajah cantik, bersih.. harini saya nak share satu testimoni Encik Faizal yang mengamalkan Shaklee ESP. haa.. ok je dan best je katanyaa... takde pulak hormon tukar jadi perempuan ... hikhikhik.. 


Dr Shaklee cipta ESP ni pada tahun 1961 tau.. dah 54 tahun berada di pasaran.. ni packaging pertama pada tahun 1961.


Dr Shaklee orang yang pertama hasilkan Isolate Protein ni.. Nak tau apa BEZA Isolate Protein denga protin lain di pasaran? Isolate Protein ni KEASLIANNYA adalah 90%! Dan bestnya Isolate Protein ni ialah ianya bebas lactose, bebas kolestrol, bebas lemak.. sesuai sangat bagi anda yang nak kawal berat badan dan ada masalah lactose interlorence tu. :) Shaklee ESP asalah protin isolate tanpa lactose, tanpa kolestrol dan lemak dengan mengekalkan rasa ASLI protin soya itu sendiri. 

Banyak lagi testimoni best kesan mereka consume ESP, boleh klik sini. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 






3 comments:

Kakzakie

Kakak tengok packaging dulu macam cantik pulak Lia.. hijau:)

lia ummiirfan

kann.. siapade tulisan Jepun tu.. hikhikhik..

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in