Monday, February 2, 2015

Promosi hebat sepanjang Februari 2015 ini!

Wahh.. lamanya blog ni sunyi.. walaupun baru 2 hari tak berhapdet, terasa sunyi sekejap hidupku.. ececece.. sampai dah masuk Februari dah pun.. Promosi Februari pun dah tau dah.. ni nak bagitau kat you all semua...


Haa.. amekawww... 4 produk sekaligus promo.. giller kentanggg... hihihi.. Vitalea for Children dipanjangkan promosi sepanjang Februari ini.. yeehaa..! Meh nak kongsi sikit secara ringkas fungsi setiap vitamin di atas:

VitaleaSains terbaik Shaklee menghasilkan salah satu suplemen yang paling komprehensif dan seimbang yang mampu anda miliki. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan terhadap 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Advanced Joint Health TabletIalah formula proprietari yang menampilkan gabungan bahan-bahan yang sangat efektif dan terbukti berkesan untuk menyokong pergerakan, fleksibiliti dan fungsi sendi yang sihat.

OstematrixOsteMatrix membekalkan nutrien harian, termasuk kalsium yang penting dalam pembentukan dan pertumbuhan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral iaitu zink, kuprum dan mangan untuk mengekalkan kelancaran fungsi tubuh. Ditampilkan dalam bentuk kaplet kecil bersalut yang mudah ditelan.

Vitalea for Children - Mengandungi 19 multivitamin dan multimineral untuk menyokong tubuh badan kanak-kanak dan memberikan nutrisi lengkap untuk tubuh badan mereka.

Best kan promosi Februari ini? Mestilah bestt..saya sendiri pun teruja.. hihi.. Jom hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut harga promosi setiap vitamin di atas dan boleh buat pesanan terus ok. (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


2 comments:

Kakzakie

Waahh... untung ni siapa yg nak membeli lebih.

hainom OKje

Mari......mari........mari...... murah....murah.....hihi....
Gitulah agaknya kalau diterjemahkan dialam nyatakan Lia....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in