Saturday, February 28, 2015

Apa yang kita akan dapat dalam bisnes online?

Ini mesti ramai nak tahu kan.. apa yang kita boleh dapat dalam bisnes online ni.. terutamanya bisnes Shaklee.. dengar cite sana-sini ada yang boleh dapat income 4 angka dalam masa 2 bulan, ada yang boleh jana income 5 angka dalam masa setahun, ada yang sanggup berhenti kerja dan fokus bisnes Shaklee secara online semata-mata dari rumah.. hihi.. sayalah tu.. saya start bisnes Shaklee ini secara online.. gunakan blog.. tahun ini tahun ke-4 saya berbinses secara online dari rumah.. tak kurang juga yang dah dapat financial freedom dan time freedom hanya dengan menjalankan bisnes Shaklee ini.. Jom hari ini saya nak kongsikan apa yang anda boleh dapat dalam bentuk CASH dengan bisnes Shaklee.

Kita akan dapat:
1. Personal Bonus
2. Nett Personal Bonus 
3. Leadership Bonus (up to 6th Level)
4. Untung runcit
5. Coordinator Incentive (ini bila kita naik rank Coordinator dan ke atas kita akan dapat SPECIAL INCENTIVE up to 1.5% dari keseluruhan group sales)
6. Power Up Cash (setiap kali naik rank akan dapat EXTRA CASH daripada Shaklee. 
7. Bonus Buy 6 Free 1 package (ini boleh dapat untung runcit berkali ganda).
8. Car Bonus 

Itu dalam bentuk CASHHHH.. Selain itu Shaklee juga menawarkan Incentive Trip local, international dan umrah.. yang ni trip/percutian VVIP package, 5 Starrrr.. semuanya FREEE.. 


Itu diaaa.. banyaakkkk kann..? Memang banyakk.. different antara bisnes Shaklee dengan bisnes jual tudung ke, jual kerepek ke, jual brooch ke etcetcetc ialah seperti di atas. Kalo kita berniaga biskut (contohnya) kita takkan dapat Extra Cash, Incentive dan bonus-bonus seperti di atas. Come to think back, takkan sampai tua nak berniaga biskut, ye tak? Bila dah tua nanti kita mesti nak MORE Quality Time with family, nak rest, boleh travel sana sini, boleh spend MORE TIME dengan Pencipta kita, boleh gi Umrah banyak kali, financial freedom and time freedomm.. itulah ULTIMATE HAPPINESS!

Opss! Ada lagi satu yang MENARIK .. iaitu anda boleh join secret grup bisnes saya yang mana dalam grup ini saya kongsikan tips bagaimana untuk memulakan perniagaan dan tips bagaimana untuk terus mengembangkan bisnes ini. Semua TIPS ini adalah EKSKLUSIF yang saya kongsikan hanya dengan susur galur saya sahaja dan ianya adalah PERCUMA!

Jadi, apa tunggu lagi? Mulakan sekarang.. persediaan hari tua kita bermula hari ini dan sekarang! Ubahlah! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in