Wednesday, February 25, 2015

9 Kelebihan menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaa... AlhamduLILLAH.. harini hari Jumaat terakhir dalam bulan Februari.. semakin hari, semakin ramai yang mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Banyak kelebihan menjadi Ahli Shaklee. Dan harini saya nak share 9 kelebihan menjadi Ahli Shaklee. Boleh klik poster kat bawah ni unyuk dapatkan imej lagi besar.. 


1. Yuran yang rendah, serendah RM65! 
2. Keahlian seumur hidup. Haa.. tak payah renew bagai.. gunalah ID yang dapat tu seumur hidup. Lepas tu ID tu boleh kongsi dengan kawan-kawan atau family.. bestt kan...
3. Bonus Bulanan dapat setiap bulan dipertengahan bulan. Seronok dapat bonus di tengah bulan yang mana ketika itu semua orang tengah sesak dan semput, kita ada extra cashh.. hatta bonus 2 angka dulu pun saya dah seronok, inikan pula sekarang dah 5 angka.. alhamduLILLAH.. syukurrr..
4. Diskaun kesemua barangan Shaklee sehingga 30%! JIMATT banyakkk.. ni nak GST ni ramai yang daftar ahli sebab nak dapatkan harga diskaun.
5. Bimbingan kelas secara online/offline ini khusus untuk anda yang nak berbisnes Shaklee dengan serius. Jika anda menjadi susur galur saya, kelas akan dibimbing oleh saya sendiri atau mentor saya atau sifu-sifu lain yang berpengalaman. 
6. Dapat masuk group khas.. ini secret grup bisnes.. saya mempunyai secret grup bisnes saya sendiri khusus untuk anda susur galur saya yang mana saya berkongsi TIPS marketing, cara mengembangjan bisnes dan lain-lain secara PERCUMA! 
7. Menjana income dari 2 angka sehingga ke 5 angka. Bisnes Shaklee boleh dijadikan sebagai bisnes utama anda untuk jangka masa panjang kerana pelbagai bentuk insentif, bonus, Cash dan reward yang Shaklee tawarkan. 
8. Pelbagai bonus.. haa.. inilah yang saya katakan tadi.. dalam Shaklee ada bonus dalam bentuk Cashh, Car Bonus, Coordinator Incentive dan banyaakkkkk lagii.. ada reward dapat pegi trip local, oversea dan Umrah dengan PERCUMA! Semuanya ditaja oleh Shaklee dan MENARIKNYA percutian ini bertaraf 5 bintang! 
9. Bukan sistem piramid. No, No, No! Yes... Shaklee is MLM, tapi bukan sistem piramid. Dalam bisnes Shaklee, siapa berusaha dia akan dapat hasilnya. Hatta dalam sejarah grup kami ada yang ranking bawah tapi income cecah 5 angka sebulan! Tiada yang mustahil dalam bisnes ini dan income dalam Shaklee ini LIMITLESS..! 

Yezzaa... itu dia 9 kelebihan menjadi Ahli Shaklee.. rasa teruja? hihi.. Memang bestt.. seriously sape dah join dan buat bisnes Shaklee ni saje yang faham apa yang saya maksudkan ini.. hihi.. Jadi, jom mendaftar sebagai Ahli Shaklee hari ini untuk anda nikmati 9 kelebihan yang saya sebutkan di atas! :)

Hubungi saya.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Kira Sakura

dulu saya beli kt stokis je. lepas tu rasa hishhh jadi ahli la senang ekekekeke

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in