Monday, February 9, 2015

3 Panduan memilih Kalsium Premium

Malam ni nak kongsi 3 panduan memilih kalsium premium. haa... you all mesti nak tau kan.. yang tak tau, perlu dan wajibbb ambil tahus ebab kita perlu tahu apa benda yang masuk dlaam tubuh badan kita ni.. selamat ke tidak, berkesan ke tidak, bertoksik ke tidak.. jom baca apa 3 panduan tersebut:
>> Pilih produk yang mengandungi Vitamin D dan Magnesium.
>> Elakkan produk yang diperbuat dari tulang dan dolomite untuk mengelakkan keracunan plumbum.
>> Elakkan mineral chelated kerana proses tersebut boleh menyebabkan tubuh menyerap logam berat tercemar dan toksin.


Shaklee Ostematrix lengkap dengan Vitamin D dan Magnesium. Ianya diperbuat dari mineral semulajadi dan mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus, vitamin D, zink, kuprum, mangan dan boron. Kesemua nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan supplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan. 

Dan paling penting, Ostematrix Shaklee sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam. :) 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


4 comments:

nhhas

assalamualaikum.
akak... akak ni doktor ea?

dah lama ke consume shaklee?
kita banyak nak tanya ni...

hihihi

Kakzakie

Oh... betul-betul sangat berinformasilah Lia..

lia ummiirfan

nhhas.. akak bukan doktor tapi akak Shaklee Independent Distributor dear.. :) dear, u nak tanya boleh emel ke akak rafaliah1003@gmail.com ok. :)

lia ummiirfan

ye kak zakie.. lia pun baru tau., tu yang share dalam blog ni.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in