Saturday, February 28, 2015

Apa yang kita akan dapat dalam bisnes online?

Ini mesti ramai nak tahu kan.. apa yang kita boleh dapat dalam bisnes online ni.. terutamanya bisnes Shaklee.. dengar cite sana-sini ada yang boleh dapat income 4 angka dalam masa 2 bulan, ada yang boleh jana income 5 angka dalam masa setahun, ada yang sanggup berhenti kerja dan fokus bisnes Shaklee secara online semata-mata dari rumah.. hihi.. sayalah tu.. saya start bisnes Shaklee ini secara online.. gunakan blog.. tahun ini tahun ke-4 saya berbinses secara online dari rumah.. tak kurang juga yang dah dapat financial freedom dan time freedom hanya dengan menjalankan bisnes Shaklee ini.. Jom hari ini saya nak kongsikan apa yang anda boleh dapat dalam bentuk CASH dengan bisnes Shaklee.

Kita akan dapat:
1. Personal Bonus
2. Nett Personal Bonus 
3. Leadership Bonus (up to 6th Level)
4. Untung runcit
5. Coordinator Incentive (ini bila kita naik rank Coordinator dan ke atas kita akan dapat SPECIAL INCENTIVE up to 1.5% dari keseluruhan group sales)
6. Power Up Cash (setiap kali naik rank akan dapat EXTRA CASH daripada Shaklee. 
7. Bonus Buy 6 Free 1 package (ini boleh dapat untung runcit berkali ganda).
8. Car Bonus 

Itu dalam bentuk CASHHHH.. Selain itu Shaklee juga menawarkan Incentive Trip local, international dan umrah.. yang ni trip/percutian VVIP package, 5 Starrrr.. semuanya FREEE.. 


Itu diaaa.. banyaakkkk kann..? Memang banyakk.. different antara bisnes Shaklee dengan bisnes jual tudung ke, jual kerepek ke, jual brooch ke etcetcetc ialah seperti di atas. Kalo kita berniaga biskut (contohnya) kita takkan dapat Extra Cash, Incentive dan bonus-bonus seperti di atas. Come to think back, takkan sampai tua nak berniaga biskut, ye tak? Bila dah tua nanti kita mesti nak MORE Quality Time with family, nak rest, boleh travel sana sini, boleh spend MORE TIME dengan Pencipta kita, boleh gi Umrah banyak kali, financial freedom and time freedomm.. itulah ULTIMATE HAPPINESS!

Opss! Ada lagi satu yang MENARIK .. iaitu anda boleh join secret grup bisnes saya yang mana dalam grup ini saya kongsikan tips bagaimana untuk memulakan perniagaan dan tips bagaimana untuk terus mengembangkan bisnes ini. Semua TIPS ini adalah EKSKLUSIF yang saya kongsikan hanya dengan susur galur saya sahaja dan ianya adalah PERCUMA!

Jadi, apa tunggu lagi? Mulakan sekarang.. persediaan hari tua kita bermula hari ini dan sekarang! Ubahlah! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Friday, February 27, 2015

Promosi berakhir esok! Inilah 3 jenis vitamin sesuai untuk semua orangdewasa, muda dan tua..

3 jenis vitamin ini Advanced Joint Health Tablet, Ostematrix dan Vitalea sesuai untuk semua orang dewasa baik yang mudah mahupun tua semua memerlukannya.. Sakit sendi bukan sahaja melanda orang-orang tua, orang muda pun dah ramai yang ada masalah ni.. Advanced Joint Tablet elok diberikan sebagai hadiah kepada ibu bapa kita.. Bulan Ramadhan pun dah nak hampir tiba.. kot boleh bagi mak ayah kita Terawikh banyak rakaat.. bukan ape, bila sakit lutut ni dah duduk nak bangun pun sakit.. nak berdiri pun susah.. moga Advanced Joint Tablet membantu mereka.. 


Kedua, Ostematrix. Minum susu pun belum tentu Kalsium diserap sepenuhnya oleh tubuh badan. Jadi pastikan unsur Magnesium dan Vitamin D ada untuk penyerapan unggul Kalsium. Semalam baca kat internet katanya kalau ambil supplemen Kalsium takde Magnesium boleh menyebabkan radang sendi, risiko batu karang dan penyakit jantung koronari! Ini kerana Kalsium tertumpu pada bahagian tubuh tertentu bukan pada tulang. Lagi satu bila kita kebas sana-sini itu tandanya pengaliran DARAH dalam tubuh badan TIDAK LANCAR. Jika dibiarkan akan melarat.. Saya dah amalkan Ostematrix setiap hari, sekarang takde dah rasa kebas badan.. kerana Ostematrix membantu MELANCARKAN pengaliran darah dan TEKANAN darah. 


Ketiga, Vitalea.. Vitalea ni multivitamin Shaklee.. semua orang perlukan Multivitamin betul tak? Jika tak mampu nak makan vitamin banyak-banyak, cukup dengan mengamalkan 1-2 biji Vitalea sehari. 2 biji Vitalea bersamaan 40 jenis hidangan lauk! Nak makan 40 jenis lauk sehari memang tak mampu, ambil Vitalea kita dapat semua nutrisi dan bestnya Vitalea Shaklee lengkap dengan Zat Besi. Zat besi ni penting untuk membawa oksigen dalam darah ke seluruh tubuh badan. Antara simptom kekurangan zat besi ialah anemia, cepat letih, lesu, tak bermaya.. Antara sumber makanan kaya zat besi ialah kerang-kerangan, bayam dan ikan bilis. Zaman sekarang nak dapatkan kerang agak sukar.. kalau ada pun agak mahal harganya... sayur-sayuran pula selain itu cara kita memasak menjadi faktor zat besi itu musnah. Sebiji Vitalea harganya cuma RM0.60 sahaja! Murah dan kita akan dapat kesemua 28 multivitamin dan multimineral dalam 1tablet! 


Promosi untuk ketiga-tiga vitamin ini berakhir esok! Masih ada peluang untuk anda mendapatkannya hari ini. Hubungi saya ok! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, February 25, 2015

9 Kelebihan menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaa... AlhamduLILLAH.. harini hari Jumaat terakhir dalam bulan Februari.. semakin hari, semakin ramai yang mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Banyak kelebihan menjadi Ahli Shaklee. Dan harini saya nak share 9 kelebihan menjadi Ahli Shaklee. Boleh klik poster kat bawah ni unyuk dapatkan imej lagi besar.. 


1. Yuran yang rendah, serendah RM65! 
2. Keahlian seumur hidup. Haa.. tak payah renew bagai.. gunalah ID yang dapat tu seumur hidup. Lepas tu ID tu boleh kongsi dengan kawan-kawan atau family.. bestt kan...
3. Bonus Bulanan dapat setiap bulan dipertengahan bulan. Seronok dapat bonus di tengah bulan yang mana ketika itu semua orang tengah sesak dan semput, kita ada extra cashh.. hatta bonus 2 angka dulu pun saya dah seronok, inikan pula sekarang dah 5 angka.. alhamduLILLAH.. syukurrr..
4. Diskaun kesemua barangan Shaklee sehingga 30%! JIMATT banyakkk.. ni nak GST ni ramai yang daftar ahli sebab nak dapatkan harga diskaun.
5. Bimbingan kelas secara online/offline ini khusus untuk anda yang nak berbisnes Shaklee dengan serius. Jika anda menjadi susur galur saya, kelas akan dibimbing oleh saya sendiri atau mentor saya atau sifu-sifu lain yang berpengalaman. 
6. Dapat masuk group khas.. ini secret grup bisnes.. saya mempunyai secret grup bisnes saya sendiri khusus untuk anda susur galur saya yang mana saya berkongsi TIPS marketing, cara mengembangjan bisnes dan lain-lain secara PERCUMA! 
7. Menjana income dari 2 angka sehingga ke 5 angka. Bisnes Shaklee boleh dijadikan sebagai bisnes utama anda untuk jangka masa panjang kerana pelbagai bentuk insentif, bonus, Cash dan reward yang Shaklee tawarkan. 
8. Pelbagai bonus.. haa.. inilah yang saya katakan tadi.. dalam Shaklee ada bonus dalam bentuk Cashh, Car Bonus, Coordinator Incentive dan banyaakkkkk lagii.. ada reward dapat pegi trip local, oversea dan Umrah dengan PERCUMA! Semuanya ditaja oleh Shaklee dan MENARIKNYA percutian ini bertaraf 5 bintang! 
9. Bukan sistem piramid. No, No, No! Yes... Shaklee is MLM, tapi bukan sistem piramid. Dalam bisnes Shaklee, siapa berusaha dia akan dapat hasilnya. Hatta dalam sejarah grup kami ada yang ranking bawah tapi income cecah 5 angka sebulan! Tiada yang mustahil dalam bisnes ini dan income dalam Shaklee ini LIMITLESS..! 

Yezzaa... itu dia 9 kelebihan menjadi Ahli Shaklee.. rasa teruja? hihi.. Memang bestt.. seriously sape dah join dan buat bisnes Shaklee ni saje yang faham apa yang saya maksudkan ini.. hihi.. Jadi, jom mendaftar sebagai Ahli Shaklee hari ini untuk anda nikmati 9 kelebihan yang saya sebutkan di atas! :)

Hubungi saya.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tuesday, February 24, 2015

5 Tips atasi Masalah sukar tidur waktu malam

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua... macamaner semalam dapat tidur nyenyak tak..? AlhamduLILLAH, nikmat Allah beri bila kita dapat tidur lena, Tapi ada sesetengah orang tak dapat tidur nyenyak waktu malam.. Nak tahu tak, masalah sukar tidur malam ni boleh mengganggu produktiviti waktu siang hari? Dan lebih teruk lagi ianya boleh menyebabkan gangguan mental! Tidur malam ini adalah amat penting kerana tubuh badan perlukan rehat yang secukupnya setelah seharian bekerja.. Allah menjadikan siang malam bertukar ganti agar waktu siang kita boleh bekerja dan waktu malam diperuntukkan untuk berehat. 


Tapi caner nak tido kalau dalam fikiran banyak betul yang difikirkan? 5 Tips untuk atasi masalah sukar tidur yang ingin saya kongsikan.. 
1.Maafkan semua orang sebelum tidur
2. Istighfar kerana istighfar ini menghapuskan dosa
3. Tunaikan solat Taubat 2 rakaat sebelum tidur
4. Baca Surah Al-Mulk sebelum tidur atau mengaji 1-2 muka surat sebelum tidur
5. Minum segelas susu sebelum tidur atau ambil Ostematrix 2-4 biji sebelum tidur

Kenapa ambil Ostematrix? Meh baca info kat poster bawah ni..


Penting kan Kalsium untuk tubuh badan kita? Haa.. Kalsium ni bukan sekadar untuk membantu menguatkan tulang dan membantu pergerakan, tetapi diperlukan agar kita mendapat tidur yang lebih nyenyak dan berkualiti. 

Jadi, saya sarankan anda ambil Ostematrix ini setiap hari. Jika anda berminat untuk mendapatkan sebotol Ostematrix boleh terus hubungi saya. Oh ya! Kebetulan Ostematrix ada promosi bulan ini yang tinggal 4 hari sahaja lagi.. Berbaloi jika anda mendapatkannya hari ini untuk anda tidur lena malam nanti ..! :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, February 23, 2015

Masalah jerawat semakin berkurang selepas consume vitamin Shaklee danNutriwhite Cleanser!

Sape tak suka dan riang hati bila masalah jerawat di wajah semakin berkurang.. itulah yang Puan Juhaida rasai selepas consume Set Skin Care Shaklee.. kini beliau menggunakan Nutriwhite Cleanser.. dan beliau sangat berpuas hati dengan hasilnya..! Jom kita baca perkongsian beliau..


Yezzaaa... Nutriwhite Cleanser ni boleh tahan 6-8 bulan tau.. memang sangat berbaloi dan jimattt... saya dan suami pun menggunakannya.. memang hasil bestt.. Apa yang LEBIH MENARIK ialah Nutriwhite Cleanser ini bukan sahaja membantu memgurangkan masalah jerawat tetapi juga memutihkan kulit wajah! Haa... double bonus tu tau..! hihi.. 


Ini dia fungsi Nutriwhite Cleanser:
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
  • Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
  • Lembut dan menyegarkan
Ok, jika anda berminat nak dapatkan Nutriwhite Cleanser ini boleh hubungi saya di talian 012-2541296. Setiap pembelian dengan saya akan diberikan cara makan vitamin dengan betul beserta TIPS EKSKLUSIF untuk anda.. atau jika anda nakkan lebih tips boleh hubungi Puan Juhaida sendiri.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Saturday, February 21, 2015

4 cara atasi Hand, Foot and Mouth Disease (HFMD) dengan produk-produkShaklee

Dah lama blog tak berhapdet. Tetiba hapdet kalini nak bercerita tentang Hand, Goot and Mouth Disease (HFMD). oh, kenapakah..? ni nak cite ni.. Balik dari Johor haritu tiba-tiba Yusuf demam panas. Tinggi.. 38.4degree Celcius! Dah lama Yusuf tak demam. Pada mulanya saya sangkakan ianya demam panas biasa sebab kami travel jauh.. dan Yusuf tak pernah ke Johor dengan menaiki kereta. Kebiasaannya kami travel jauh naik flight je.. tapi, sebab ada kenduri kahwin kalini, makanya kami berkonvoi beramai-ramai.. seronok.. tapi itulah sangkaan saya meleset... bila dah demam nampak pula bintik-bintik merah halus naik kat siku, tapak kaki, dan dari lutut hingga ke kaki.. dan saya ada nampak sebijik bintik merah kat lidah dia.. Saya sangkakan ianya campak air.. huhu.. sudahnya terus bawa jumpa doktor dan doktor mengesahkan Yusuf kena HFMD! Tapi peliknya dia sorang je kena pun.. hmm.. saya suspek memang dia dapat dari Johor... sebab saya ada baca kat internet yang virus HFMD ni akan merebak dalam masa 3-7 hari.. masa Yusuf disahkan kena HFMD tu dia dah masuk 3 hari demam which was balik dari Johor tu start demam until semalam masa bawak gi doktor. 

Ok, dah kena nak buat caner kan... terima sahaja.. dugaan Allah.. tapi kita mesti berusaha untuk mencegah penyakit ni dari merebak ke seluruh rumah. AlhamduLILLAH, produk-produk Shaklee sentiasa membantu kami sekeluarga menghadapi situasi getir.. yang pentingggg.. anak-anak sihat.. Jadinya, saya nak berkongsi dengan anda semua 4 cara cegah HFMD dengan produk-produk Shaklee.


Pertama saya sapukan Herbal Blend Cream ni kat tempat-tempat yang ada bintik-bintik merah. Bintik-bintik merah tu ada air dalamnya.. bila sapukan Herbal Cream ni MENAKJUBKAN sebab esok pagi tengok yang bintik merah berair tu jadi kering dan bintik merah yang baru nak naik tu tak jadi nak naik..


Kedua, saya mandikan Yusuf dengan Basic-H2 ni.. Saya gunakan 2-3 titik sahaja dalam satu baldi air. Demam cepat surut dan kulit tak jadi kering dan gatal-gatal.. Apa yang lebih MENARIK ialah Basic-H ini menyerap haba 3 kali lebih pantas daripada air biasa. Kalau anak-anak saya demam biasa pun cepat-cepat saya mandikan mereka dengan Basic-H..cepat baik demam..


Ketiga, of courselah ESP kan.. sebab saya masih menyusukan Yusuf. Jadi bila saat-saat getir gini,. dia pun moody je.. fussy je.. kejap nak makan, kejap taknak makan, haruslah saya lebih kerap breastfeed Yusuf. Secara peribadi, Shaklee ESP ialah SATU-SATUNYA produk yang dapat menghasilkan susu ibu secara konsisten dengan banyak. Jadi, bila minum ESP ni, Yusuf pun akan kerap susu.. lagi cepat sembuh.. 


Keempat, Vivix.. ini memang WAJIB telan.. especially bila anak-anak saya ada masalah kronik yang berkaitan dengan permasalahan kulit. Yusuf ni sebenarnya ada ekzema jugak tau sejak dari umur 3 bulan.. so, memang dari sejak itu saya consume Vivix.. ekzema takde dah.. dan kalini kena HFMD of course saya telan Vivix untuk repair sel-sel tubuh badan dia kan.. Kesan MENAKJUBKAN dalam masa 3 hari, kulit Yusuf jadi elok dan bintik-bintik merah tidak merebak.


Now, budak techik ni dah sihat dah., AlhamduLILLAH.. cuma dia masih fussy sikit dan memerap je... nak bermanja lebih ler tu.. hihi.. doakan semoga anak saya terus sihat yea kalian.. 

Itu dia sedikit perkongsian daripada saya.. perkongsian ini adalah dari pengalaman saya sendiri.. jika anda nak buat pesanan produk-produk di atas atau ingin mengetahui lebih lanjut cara mencegah HFMD dengan Shaklee, boleh terus hubungi saya ditalian 012-2541296. Pastinya saya ada berikan cara makan yang betul berserta TIPS EKSKLUSIF untuk merawat dan mencegah HFMD dari terus merebak.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in