Friday, January 2, 2015

Vitalea for Children kini Kembali!

Jika anda seorang pengguna tegar Shaklee, pasti anda tahu Shaklee ada multivitamin untuk kanak-kanak namanya Vitalea for Children. Multivitamin ni boleh dikunyah gitu saje.. saya pasti anak anda akan sukakannya.. sebab anak saya pun suka! 

Dulu Irfan suka makan vitamin ni.. ada kaler-kaler.. siap bagitau kaler pink ni rasa gini, kaler putih rasa gini, kaler kuning rasa gini... sampai saya pun 'pow' vitamin ni sebijik nak rasa... hihi.. 


4 KEISTIMEWAAN Vitalea for Children:
1. 18 vitamin dan mineral yang diperlukan untuk tubuh badan anak-anak kita. 
2. 200mg kalsium, magnesium, zink, copper dan morel untuk memastikan kalsium yang diambil diserap sepenuhnya tubuh badan anak.
3. Tiada perisa dan pewarna tiruan. 
4. Bebas gluten, jadi elok sangat untuk anak-anak yang ada allergy especially macam anak saya Irfan ni yang alah kepada perisa, pewarna dan preservative tu..

Setahun lebih takde kini Vitalea for Children KEMBALI. AlhamduLILLAH.. Saya nak boronggg.. BUY 3 FREE 1, berbaloi sangatt..! 


Hubungi saya untuk mendapatkan stok Vitalea for Children untuk anak anda harini! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Amanina Mads

memang bagus untuk kanak2.. musim skolah dh kembali

lia ummiirfan

betul tu.. nak bagi pun senang.. kunyah-kunyah je.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in