Friday, January 9, 2015

Testimoni Vivix: Hilang kebas dan nyeri yang disangka sakit jantung

Pepagi ni nak share satu testimoni Vivix daripada Puan Suria. Rasa kebas dan nyeri yang disangka sakit jantung hilang selepas 3 bulan consume Vivix. AlhamduLILLAH... sape tak risau dan takut kan asyik rasa sakit sebelah kiri badan je.. kot sakit jantung ke apa kan.. tambah pula bila keluarga kita ada history sakit jantung, lagilah bertambah risauuu... Tapi, rupa-rupanya bukan sakit jantung.. AlhamduLILLAH (sekali lagi...), rasa kebas dan nyeri tu adalah disebabkan otot tisu terkoyak kerana bebanan kerja yang melampau.. Jom kita baca testimoni Puan Suria ni.. testimoni beliau panjang, so ambil masa sikit untuk membacanya yea.. 


Tudiaa.. panjang lebar cerita beliau.. memang best kisah beliau ni.. saya pasti ada juga antara kita yang pernah alami rasa seperti beliau... salah satu usaha beliau ialah beliau cuba makan supplemen. Yea.. supplemen ni adalah sebagai salah satu ikhtiar kita.. dengan izin ALLAH jua kita sembuh.. tapi, kalau kita tak berusaha, kita seakan menzalimi diri sendiri kerana tidak menjaga anugerah yang ALLAH berikan untuk kita. Bukanlah nak suruh cantik bagai macam retis tu kan.. hihi.. cukup sekadar kita sihat agar kita dapat menjalankan tugas-tugas harian dan amalan-amalan demi ALLAH S.W.T. 


Inilah Vivix yang beliau consume. Sekarang ni Vivix tengah ada Offer, boleh hubungi saya untuk mendapatkannya yea. Atau jika anda ingin dapatkan tips lebih lanjut boleh terus hubungi Puan Suria di talian 019-2422035.


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Satu yg kita nampak Pn Suria ni bijak. Selepas dpt pengesahan doktor cepat dia bertindak ke shaklee. Rasa perubahan dan kongsi dgn org lain bagus utk dijadikan panduan...

lia ummiirfan

yeap.. sakit-sakit kronik memang kena refer doktor dulu lepas tu baru usaha nak ambil supplemen ke tidak.. terpulang.. tiada paksaan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in