Monday, January 12, 2015

Tak cukup sebiji sehari!

Fenomena Shaklee Vitalea for Children menghantui anak-anak saya.. Tak cukup sebiji! hihi.. inilah vitamin kegemaran anak-anak saya selepas Mealshakes. Bukan Irfan saje yang telan Vitalea ni, Yusuf pun sama! hihi.. jangan risau, sebab Vitalea ini boleh dikunyah begitu saje.. sedap lak tu.. rasanya manis-manis anggur. Baunya harum.. bau anggur lar katakan! Memang memikat! Ehh.. nampak benor saya dah rembat Vitalea anak-anak saya nk kan! hihihi..

Dan semalam, ini perbualan antara saya dengan Irfan pasal Vitalea for Children ni..
"Ummi.. Vitalea ni makan satu je ekk.."
"Iyea.."
"Irfan tengok Ummi dengan Ayah makan banyak-banyak tu.."
"Ooo.. tu vitamin yang lain.. bukan Vitalea je..hihi.."

Vitalea for Children tak cukup sebiji sehari untuk anak-anak saya! 

Agaknya kalau Yusuf boleh bercakap, dia pun mintak lebih Vitalea ni.. hihi..


Sebotol Vitalea for Children ni ada 60biji. Sebotol retail price RM111, tapi saya nak bagi diskaun 30% sebotol untuk anda. Bulan ini SAHAJA tau..! Ataupun anda boleh dapatkan pakej Buy 3 FREE 1. Boleh buat stok untuk 8 bulan dan dapat JIMAT RM111! Dan paling best Vitalea for Children ini mengandungi 18 multivitamin dan multimineral yang diperlukan oleh tubuh badan anak-anak kita. 

Hubungi saya ok! (^_^)
--------------------------------------
Jika anda ingin mengetahui vitamin apa yang sesuai untuk anak-anak anda berdasarkan bajet, boleh hubungi saya ditalian 012-2541296. Setiap pembelian akan disertai dengan tips-tips eksklusif dan juga jadual pemakanan vitamin yang betul.


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in