Monday, January 5, 2015

Rahsia kulit wajah putih bersih

Kekonon petang tadi nak hapdet blog ni nak kongsi testimoni Puan Nik Azidah ni... tapi... dengan dua hero kat rumah ni yang memang aktif, tak sempat... hihihi... sudahnya malam baru dapat hapdet bila hero-hero ni dah slow down dan sorang lagi dah lebohhh... ZzZZzZ... hihi.. 

Pagi tadi saya cite pasal toksin kan, dua jenis toksin yang merbahaya kepada tubuh badan kita.. dan salah satu cara nak buang toksin dari tubuh badan ialah dengan proses DETOKS. Tapi, detoks ni adalah sesuatu yang berlaku secara 'dalaman', ianya bukanlah boleh nampak dengan mata kasar atau semudah kita membuang air besar tu.. lain orang lain tahap tubuh badan boleh detoks. setengah orang cepat, setengah orang ambil masa.. saya sendiri ambil masa 3-4 bulan untuk tubuh badan saya nak detoks. Tapi, detoks ni kena banyaaakkkkk bersabar... kalau tak sabar takdelah saya dapat sihata dan cantik gini.. hihi.. betul tau.. ini bukan tipu.. pengalaman sendiri.. 

Sebelum tu saya nak kongsi apa itu detoks dan kepentingannya kepada tubuh badan.
"Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar optimum." 

Jadi, perkara pertama yang kita perlu buat sebelum ambil apa-apa supplemen ialah DETOKS! Jom kita baca testimoni Puan Nik yang sentiasa mengamalkan detoks setiap hari.. apa kata beliau...


Lihatlah sendiri... kulit wajah beliau cantik, putih, berseri, takde sebutir jerawat pun.. I is jeles hokkey... hihi.. So, uol kalau nak dapatkan kulit wajah cantik macam Puan Nik ni mesti detoks dulu sebelum ambil supplemen naaa... kalau anda nak tahu TIPS EKSKLUSIF bagaimana cara yang betul untuk detoks, anda boleh terus hubungi Puan Nik Azidah untuk mendapatkan produk-produk Shaklee daripada beliau.. 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in