Thursday, January 29, 2015

Promosi Vitalea for Children tinggal 3 hari sahaja lagi!

Mak aihhh... Vitalea for Children ni dah jalan 6 set dah..! AlhamduLILLAH.. makin ramai ibu bapa menyedari betapa pentingnya sokongan vitamin untuk anak-anak membesar.

Vitalea ni mudah dimakan..kunyah-kunyah je tau.. tak perlu nak bancuh ke atau nak larutkan dalam air.. mudah kan? Itulah sebabnya anak-anak saya suka! Dan mereka mendapat kesemua 19 multivitamin dan multimineral yang diperlukan untuk tubuh badan mereka. (^_^)


Dan lagi best Vitalea for Children juga menyokong pertumbuhan gigi yang sihat untuk anak-anak kita. 


Banyak khasiat dan manfaat Vitalea for Children ni saya dah kongsikan sebelum ni.. jadi, berilah sokongan supplemen yang dapat membantu anak-anak kita supaya semakin SIHAT dan CERDAS..! Ini pula testimoni seorang ibu yang memberikan Vitalea for Children untuk anaknya Humaira. :)



Hubungi saya untuk mendapatkan Vitalea ini untuk anak-anak anda kerana promosi berbaki 3 hari sahaja lagi! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in