Sunday, January 11, 2015

Kelas Eksklusif Business Leader Jutawan

Jumaat lepas saya hadirkan diri ke Kelas Eksklusif Business Leader Jutawan. Kelas ni eksklusif kerana hanya ada 9 orang sahaja yang hadir. Kelas ni lebih kepada nak check 1-1. Kiranya direct komen daripada mentor. Bila kita tunjuk target dan planning kita untuk setahun, lepas tu mentor saya akan review dan komen 1-1. Bestt.. bila kelas camni saya rasa lebih rapat dengan mentor saya. Dan lagi bestt sebab kami bukan setakat diskas planning and target sahaja, tapi boleh diskas apa sahaja masalah sepanjang tahun 2014 yang perlukan 'post-mortem' serta-merta. 

Kelas ini memberi tumpuan dan fokus terutamanya kepada kami yang target nak naik rank Master Coordinator tahun 2015 ini. Haa... kat bawah ni semua wajah-wajah kami bakal Master Coordinator tahun ini tau! Doakan kami semua berjaya ok! 



Kelas kami ni santai sahaja. Sambil mengajar dan belajar sambil makan.. hihi.. 

Saya juga akan buat kelas gini khusus untuk susur galur saya pada 17hb Jan 2015 ini di tempat yang sama. Kenapa saya pilih tempat yang sama? Sebab Faizworld Training Centre ada bilik training yang sangat kondusif, ada kids room yang ada bermacam-macam permainan, anak-anak boleh tengok movie, tak ganggu kita nak buat kelas. Lepas tu ada small area untuk kita letak makanan, minuman, siap ada tester produk-produk Shaklee lagi.. hihi.. oh ya! ada surau, toilet dan pantry! Mudah kan! Peralatan untuk buat kelas semua ada seperti whiteboard, projector, komputer, dan tv screen. 

Buat kelas gini memang best. Kita tak terganggu dengan anak-anak. Tau-tau je dah 3 jam kelas..! Cepat betul masa berlalu.. Dalam kelas pun idea dah mencurah-curah. Banyak betul perkara yang ingin dikongsikan dengan susur galur saya terutamanya tentang planning, target, tips-tips eksklusif nak berjaya naik rank, dan macam-macam lagi. Ok, nantikan update daripada saya untuk next kelas pulak. 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in