Tuesday, January 6, 2015

Kelas Asas untuk bisnes online

Hampir terlupa nak cerita tentang kelas yang saya hadiri pada 1hb Januari baru-baru ini. Kelas ini ialah kelas basic. Kelas asas belajar tentang produk, cara kira bonus, dan tips-tips marketing. Sebenarnya walaupun saya dah tahu semua tu tapi saya tetap hadiri kelas sebab nak bagi sokongan moral kepada susur galur saya yang hadir dan semestinya untuk saya 'recap' balik semua ilmu-ilmu asas ini. 

Kelas ni dibuat oleh mentor saya Puan Shareeza dan saya berkongsi tips marketing bagaimana nak memikat pelanggan.. bunyik cam terer je yea.. haha.. tapi sebenarnya saya ni duku tak reti jugak bab-bab marketing ni.. saya ni seorang Engineer, manelah tau nak cakap-cakap ataupun mengayat pelanggan.. hihi.. cakap dengan robot dan mesin tauler.. ekekek.. tapi, saya belajar dari zero.. memang takde bab marketing, bab bisnes, selok-belok bisnes tak tahu langsung.. dan family saya pun bukan datang daripada latar belakang bisnes. Tapi saya percaya bila kita sungguh-sungguh belajar, memang kita boleh buat..malah lebih lagi daripada orang yang dah tahu selok-belok bisnes ni.. buktinya saya sekarang berjaya melahirkan lebih 7 orang leaders dalam organisasi saya. Semua pun saya kongsikan tips-tips yang sama sepertimana saya applikasikan dulu. Sekarang pun saya masih meningkatkan lagi ilmu bisnes saya melalui perkongsian dalam kelas. 

Lagi satu yang bestnya bila gi kelas ni kita dapat tujar cas-cas positif dan aura-aura mereka yang positif! Memang balik rumah tak senang duduk! Macam-macam nak plan! hihi.. Walauoun kami banyak coaching melalui online, tapi sekali-sekala kami perlu hadiri kelas dan duduk bersama mentor kami supaya aura dan cas positif yang dapat secara LIVE tu lagi umpphh! 


Kelas ni sebenarnya EKSKLUSIF HANYA untuk mereka susur galur saya.. haa.. kalau anda jadi susur galur saya jangan lupa request kelas gini ok.. dan anda bakal susur galur saya boleh sangat join kelas gini untuk belajar selok-belok marketing plan bisnes Shaklee berserta tips-tipsnya sekali! 

Hubungi saya ok!


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Kakak rasa akan tiba satu masa Lia akan busy mengalahkan org yg kerja di pejabat tau... tapi masa tu tak menang tangan dan boleh senyum lebar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in