Tuesday, January 13, 2015

Jana side income kerana kenaikan kos sara hidup selepas GST dilaksanakan

Kos sara hidup akan berubah dan pastinya akan naik selepas GST dilaksanakan April ini. Sama ada bersedia atau tidak, jawapnnya tidak lagi penting kerana nak tak nak kita semua perlu hadapinya.  Saya membayangkan alangkah bagusnya jika setiap kita mempunyai EXTRA duit setiap bulan, tak kiralah Rm200 ke, RM500 ke, RM1000 ke untuk hal-hal kecemasan, untuk tokok tambah mana yang perlu ataupun sebagai wang simpanan. Haishh... takkan selamanya nak guna credit card, ye tak? Walaupun saya tiada credit card, saya tahu bagaimana BEBANAN menanggung HUTANG credit card. Tak perlu pergi jauh, lihat adik-beradik saya mahupun kawan-kawan rapat saya bagaimana mereka setiap bulan gali sana sini untuk lunaskan hutang credit card. Sampai bila mahu gunakan credit card? Sampai bila mahu berhutang? Alangkah baiknya jika kita ada EXTRA duit setiap bulan kan! 

Oh, orang kaya gunakan CASH bila membeli-belah sebab mereka taknak bawak cash ribu-riban dalam poket. Guna credit card, lepas tu terus bayar secara online. Bukannya guna sekarang, tunggu gaji baru bayar. Itupun bayar tak abes! huhu.. sedihnyaa hidup gini.. Nasihat saya, jangan jadikan CREDIT CARD sebagai PENYELESAIAN segala-galanya.. ini peringatan untuk diri sendiri dan juga orang yang biasa-biasa. 

Dengan Shaklee anda boleh jana EXTRA INCOME RM200, RM500, RM1000, RM2000 pun boleh jika jika anda SERIUS. Tak perlu dah lagi nak berhutang dengan menggunakan credit card. Besar pada saya jika ada EXTRA RM200 ke RM500 ke atau RM1000 setiap bulan. Bonus saya sendiri yang pada permulaannya cuma RM82.05 yang mane masa tu saya rasakan banyak sebab takde sape nak bagipun! Sekarang ni bonus saya dah 5 angka. Tapiiiiii... SYARATNYA anda perlu USAHA sendiri.. bonus tidak datang bergolek.. saya akan AJARKAN anda bagaimana nak dapatkan income seperti yang anda mahu.. saya akan BERI TIPS-TIPS EKSKLUSIF bagaimana nak SKOR bonus yang anda nak.. anda yang perlu USAHA untuk dapatkan bonus yang anda idamkan itu.

Oh, tapi kalau taknak pun takpe.. hihi.. tiada paksaan.. niat saya ingin membantu dan berkongsi rahsia kejayaan saya.. dan saya cuma ingin membantu anda diluar sana merasai apa yang telah saya rasai.. 

Hubungi saya untuk memulakan bisnes Shaklee anda. (^_^) 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Nadratul Syazwana

Goodluck business kak :) Kita pun sekarang buat dropship je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in