Saturday, January 10, 2015

Hari Orientasi Darjah 1

AlhamduLILLAH.. harini orientasi sekolah Irfan.. dah besor dah anak Ummi ni.. hihi.. muka excited.. ada exam katanyaa... dah pesan kat Irfan, sebelum jawab soklan baca doa, lepas tu baca apa arahan soalan tu.. baru jawab.. Ummi yakin Irfan boleh jawab.. Doa Ummi sentiasa dengan Irfan..

Sebenarnya kita sebagai ibu bapa kena yakin dengan anak-anak. Bila kita yakin dia boleh buat, secara automatik dia boleh buat, dia akan yakin.. walaupun Irfan ni banyak main.. huhu.. tapi saya yakin dia boleh jawab soklan exam dan boleh berjaya.. amanah yang ALLAH berikan ini mesti dijaga betul-betul.. ALLAH pinjamkan Irfan kepada kami sementara sahaja, jadi, kami mesti buat yang terbaik untuk Irfan..

Pagi tadi dah breakfast susu+Mealshakes, bagi tenaga dan kenyang lama.. Irfan pernah cakap, kalau minum susu+Mealshakes rasa kenyang lama sikit kat sekolah. Jadi takdelah terganggu dengan perut kelaparan berbunyi keroncong mintak makan.. hihi.. yelah, nak belajor tapi takleh fokus sebab ingat makanan je kan.. haa.. minum susu+Mealshakes ni lega sikit katanyaa... boleh fokus..! Itu yang penting.. FOKUS!

In Shaa ALLAH.. doa Ummi sentiasa dengan Irfan.. Semoga ALLAH memberi hidayah dan kefahaman akan ilmu-Nya kepada Irfan.. Ameen.. 


Nanti balik kita dengar apa cite Irfan... hihi.. senyap sekejap rumah pagi ni.. kalo tidak, asyik dengor dia potpetpotpet je.. hihi..

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

QasehnyaRania

dah mula sibuk la kan bila anak dh sekolah.
good luck irfan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in