Sunday, January 4, 2015

Grand Lexis Port Dickson

Weekend yang sangattt full dan penuh dengan aktiviti..! hihi.. Kami sekeluarga ke Grand Lexis Port Dickson untuk join family day mentor saya Puan Shareeza. AlhamduLILLAH, ini kira reward yang ditunggu-tunggu setelah bekerja kerassss... 

Kami tak pernah lagi sampai ke Grand Lexis ni sebenornya..hihi.. so dah check-in around 4pm tu, terus ke bilik kami.. bilik nombor 2027. Executive Pool Villa katanyaa... memang ada private pool kat dalam bilik ni! haha.. first time uols kami dapat bilik gini.,, terbayang kalo rumah sendiri ada private pool gini, best giller kan! hihi..


Anak-anak saya Irfan dan Yusuf nampak pool dalam bilik apa lagiiii.. terus nak terjun.. saya dan suami tak abes unpack barang lagi derang dah tak sabarrr... yang Yusuf tu dahlar tak reti bercakap lagi, siap nangis guling-guling nak mandi kolam..! hahaha... haiiiii-lah anakkk... hihi... 


Tengoklah tu muka excited sesangat Yusuf dan Irfan..! haha.. saya layan jelahh... saya pun terjun jugakk..! hahah.. tapi tak lama.. kejap je.. air sejukkkk.. hihi.. lepas berendam mulalah laporr... dalam kol 6petang tu kami keluar sekejap cari kedai 7-eleven cari kudapan sementara sebelum dinner Faizland mula kol 8malam.. 

Sambil dinner sambil coaching dengan mentor kami, Puan Shareeza.. bestt.. bab ni pentinggg sebab bila coaching offline gini, face to face kata orang, barulah dapat bertukar aura dan cas-cas positif serta semangat sesama kami. 

AlhamduLILLAH actually kami dapat bilik ni FREE ... tapiii.. free bukan senang-senang dapat tau.. inilah REWARD hasil KERJA KERAS dan USAHA tanpa henti.. jadi susur galur saya pun boleh terima reward sebegini dengan syarat RAJIN dan AKTIF.. 

Anda yang nak mulakan bisnes Shaklee baik mulakan sekarang, mana tahu dalam 3 bulan lagi anda adalah anak cucu bsisnes saya yang bertuah boleh dapat reward sebegini jugak! (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

4 comments:

Nadratul Syazwana

Fuhhh seronoknyaaa! :D Nad pun tak pernah lagi sampai Grand Lexis ni haihhh teringin selalu baca orang yang dapat private pool ni T_T

Mama Kembar 3

paling menarik private pool tu lah, boleh berkubang sampai puas hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in