Monday, January 19, 2015

Awet muda selepas 40 tahun! Apa rahsianya?

Masih tak percaya? Yess itulah sebenarnya.. Awet uda selepas 40 tahun! tukar jenama boleh mengubah hidup anda.. atau dalam Bahasa Inggeris 'Changing brands can change your life'. Shaklee bukan sahaja telah merubah hidup saya sekeluarga tapi telah mengubah hidup customers saya dan susur galur saya, baik dari segi kesihatan mahupun kewangan. Ini kerana Shaklee terbukti sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam. 

Satu penemuan kajian pada tahun 2007 yang dijalankan terhadap pengguna supplemen menunjukkan bahawa mereka yang mengambil supplemen Shaklee selama lebih daripada 20 tahun mempunyai KESIHATAN yang lebih BAIK berbanding mereka yang mengambil supplemen lain ataupun mereka yang tidak mengambil apa-apa supplemen langsung.

No wonder My Lovely Customers yang pernah ambil supplemen Shaklee akan terus kekal dengan Shaklee. So, you all kalau nak kekal sihat dan cantik 20 tahun lagi, 30 tahun lagi ataupun 40 tahun lagi ambilah supplemen Shaklee ok. Ni tengok gambar kat bawah ni..


Mesti nak tau beliau ambil apa kan? hihi.. Beliau ambil set penjagaan kecantikan Nutriwhite.. 


Ini kesan ambil Nutriwhite.. hihi.. looks younger ok.. kulit cantik berseri.. licin takde parut pun.. lama beliau pakai Shaklee ni.. 50 tahun dah tau..! Jadi masih belum terlambat untuk anda tukar jenama. Mulakan sekarang. (^_^)

Hubungi saya untuk mengetahui supplemen yang sesuai dengan bajet anda dan untuk keperluan anda sekeluarga. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



3 comments:

Mardiah Diana

Salam singgah sini sambil tu kita follow...terima kasih sudi singgah blog Diana..

eMMe

wahhh... hebat nye produk shakelee ni... sihat sampai umur dia skrg 90...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in