Friday, January 23, 2015

Asal-usul perkataan VITAMIN

Haa.. harini nak cite asal-usul perkataan VITAMIN.. ramai tak tahu kan.. saya pun baru tahu tu sebab nak kongsi dengan anda semua.. Kalau anda nak tahu MULTIVITAMIN pertama di dunia dicipta oleh Dr. C Forrest Shaklee pada tahun 1915 dan ia dinamakan Shaklee VITALIZED MINERAL.


Sejak itulah nama VITA-MIN digunapakai oleh semua syarikat yang mengeluarkan vitamin. Dan sekarang, Shaklee juga mengeluarkan Vitalea for Children dengan formula yang telah dipertingkatkan untuk memenuhi keperluan tubuh badan anak-anak kita.


Bangga uols sebab saya dan keluarga makan multivitamin yang pertama dicipta di dunia.. korang ada dah ke..? Kalau takde lagi, jom hubungi saya untuk mendapatkannya hari ini. (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

elly nadyra

TQ mai bw
saya pun pengguna dan penjual shaklee!

ros_reeza

Salam kenal dari ROs.. done follow sini.. MOga terus maju jaya dalam bisness Shaklee :)

CT Humairah

semoga bisness makin maju..
elok ambil suplement for those yang mampu.. healthy lifestyle pun jangan abaikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in