Tuesday, January 13, 2015

Apa yang Shaklee tawarkan?

Dalam pelan jualan Shaklee, Shaklee menawarkan 3 C program iaitu Cash, Car Bonus dan Convention. 


1. Cash : Bonus Shaklee ni LIMITLESS.. Ada 7 bonus yang anda akan perolehi iaitu:
1. Personal Bonus, 
2. Nett Personal Bonus, 
3. Coordinator Insentif (bila naik rank Coordinator kita akan dapat Coordinator insentif sebanyak 1.5% dari keseluruhan grup sales), 
4. Leadership Bonus (bila anda lahirkan business leader, ni kalo ada 20 business leader, semua leadership bonus anda akan dapat, tapi ada percentage based on berapa level)   
5. Untung daripada Promosi (setiap bulan ada Promosi Produk.. haa.. yang ni boleh jimat beratus-ratus ringgit tau.. yang macam contoh Buy 6 FREE 1 tu..)
6. Untung jualan

2. Car Bonus : Shaklee memberikan Car Bonus dalam bentuk cashh yea setiap bulan kepada business leader yang layak. AlhamduLILLAH, tahun lepas dua orang business leader saya berjaya dapatkan Car Bonus, dan tahun ini In Shaa ALLAH semua susur galur yang serius berbisnes akan saya bantu untuk dapatkan Car Bonus ni. Bukan mudah nak dapatkan Car Bonus ni sebab ada syarat-syaratnya.. tapi, bila niat kita ingin membantu, in shaa ALLAH, semuanya mudah. Anyway, Shaklee bayar dalam bentuk cashh supaya senang kita nak beli kereta apapun.. hatta nak beli kedai kereta pun boleh... hihi..

3.Convention : Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, ni kira rank paling minimum sebagai business leader dalam Shaklee, anda akan memperoleh mata ganjaran dalam Convention program yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat. VVIP trip ok yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee tak kiralah local trip ke, overseas ke, Umrah pun hado untuk kita yang beragama Islam ni. Tahun ni akan ke Itali.. bestnyaa.. 


Selain 3 di atas, saya juga menawarkan diri saya sebagai Mentor Shaklee anda. Saya juga ada grup sendiri.. organisasi sendiri untuk mengembangkan bisnes ini. Sepanjang 3 tahun berbisnes Shakllee, saya dah lahirkan 7 orang leader di bawah susur galur saya. Bukan setakat itu saje, anda yang berada di bawah susur galur saya akan saya kongsikan tips-tips, saya berikan tunjuk ajar dan bimbingan untuk anda dapat seperti apa yang saya telah dapat. 

Kalau dah berminat, mohler daftar.. hubungi saya ok.. jommm.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in