Friday, January 16, 2015

4 jenis vitamin untuk anak-anak berusia 2 tahun - 12 tahun

Bila bercakap pasal anak, semua ibu bapa mahu berikan yang terbaik untuk anak-anak.. sape tak sayang anak.. huhu.. Ini dia 4 jenis vitamin yang saya berikan kepada anak-anak saya dan rangakaian vitamin ini sangat sesuai untuk anak-anak di usia 2 tahun ke 12 tahun. Mari saya kongsikan secara ringkas fungsi setiap vitamin di bawah ini:

Chewable Vitamin C: Chewable Vita-C dirumus dengan perisa sitrus yang lazat dan membekalkan vitamin C yang bersamaan dengan 1½ buah oren. Ia sesuai untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang menghadapi masalah untuk menelan tablet.

Omega Guard: Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.
Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.
MealshakesShaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.
Vitalea for Children: Mengandungi 19 multivitamin dan multimineral untuk menyokong tubuh badan kanak-kanak dan memberikan nutrisi lengkap untuk tubuh badan mereka.

Untuk anak-anak yang bersekolah menengah boleh tambah Lecitin, B-Complex dan SR Vitamin C untuk kesihatan, perkembangan minda dan lebih fokus dalam pelajaran.

Rangkaian vitamin di atas adalah untuk perkembangan minda dan IQ mereka serta kesihatan tubuh badan.. hanya peruntukan rm30-rm70 sebulan..ianya sudah memadai.. (^_^)


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Baguslah Lia.. tak sampai seratus pun ye. Kakak beli utk anak dara kakak lebih dari harga itu tau..

NzA

akak pn pernah amalkn produk ni...omega n b complex

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in