Wednesday, January 7, 2015

4 cara Vivix bertindak

Sering orang tanya bagaimana cara Vivix bertindak.. Sebab bila mereka minum Vivix, kesannya nampak dalam 3-5 hari. Sangat cepatt berbanding vitamin yang lain yang pernah mereka consume sebelum ini. Vivix ni berupaya baiki sel-sel kita yang rosak dan berikan tenaga kepada sel-sel kita. Jadi tidak hairanlah jika ramai yang ingin nampak kesan dengan cepat dan efektif mereka akan ambil Vivix. Bagaimana ya Vivix bertindak? Vivix bertindak dengan 4 cara:

1. Melindungi DNA
Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta "penyerang hendap" yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan "typo" yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.
>> 4 bahan utama dalam Vivix iaitu Aggur Muskat, Polyganum cuspidatum, Eldeberri dan Lobak Ungu mampu membantu melindungi dan membaiki DNA selular.

2. Melindungi pembentukan AGE protein
Pengumpulan lebihan "Advanced Glycation End" protein (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular. AGE ini adalah sejenis 'substance' jika terkumpul dalam tubuh badan lama-kelamaan boleh menyebabkan penyakit diabetes, nyanyuk, dan lemah jantung. AGE ini kebanyakannya terdapat dalam pemakanan harian kita, contohnya bila kita buat barbekeu kan, bakar ayam, daging, ada bahagian yang hitam dan gelap, itu adalah salah satu AGE produk. Jadi, untuk mencegahnya ambil Vivix.
>> Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein.

3. Meningkatkan penghasilan mitchondria
Mithochondria berfungsi memberikan tenaga kepada sel-sel kita. Sel yang mempunyai banyak mitokondria dapat dijumpai di jantunghati, dan otot. Bila kita consume Vivix secara tak langsung jantung kita juga akan sihat kerana Vivix membantu meningkatkan penghasilan mithochondria. 
>> Bahan-bahan vivix menggalakkan biogenesis mitokondria

4. Mencegah keradangan
Gabungan polifenol yang hebat dalam Vivix mnejadikan ianya satu tonik yang mampu mencegah keradangan sekaligus mengurangkan risiko sakit jantung.


Hanya dengan sebotol Vivix kita dapat melindungi sel kita dan mencegah sel kita daripada penuaan yang melampau dan risiko penyakit-penyakit yang merbahaya. AlhamduLILLAH, saya tidak pernah missed minum Vivix ni.. suami dan anak-anak saya pun saya beri mereka Vivix. Lagi awal pencegahan dibuat, lagi terjamin kesihatan mereka, dengan izin ALLAH jua hendakNya.. Dalam keadaan sekarang ni kita sangat terdedah dengan persekitaran yang tercemar, kotor dan juga pemakanan yang tidak  sihat. Jika saya tak ambil berat tentang insan-insan kesayangan saya, siapa lagi kan? Melihat mereka sihat adalah satu kebahagiaan kepada saya. Anda bagaimana pula?

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in