Friday, January 2, 2015

3 produk Promosi sepanjang Januari ini

Mak aihh...! bukan satu, tapi 3 produk Promo bulan ini! Waahhh.. Vivix, Alfalfa dan Vitalea for Children..! Elok sangat kita mulakan tahun baru ini dengan mendetoks dulu tubuh badan kita. VIVIX adalah produk PALING BERKESAN untuk proses detoks. Alfalfa pula membantu detoks secara lembut. Vitalea for Children adalah multivitamin untuk kanak-kanak. Oh, ramai yang bertanya Vitalea for Children ni kunyah atau kena telan.. vitalea for children ni boleh dikunyah gitu sajer.. hihi.. senang kan nak bagi kat anak-anak kita..? Boleh bagi start umur 4 tahun dan ke atas. Ok, pagi tadi dah cite pasal Vitalea for Children ni, so, petang ni nak cite pasal detoks lak. 

Mengapa detoks ni penting?
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.


Haa...kalau rasa makan vitamin takde kesan tu walaupun minum air dah banyak, maknanya kena detoks ler tu... hihi.. 

Jika anda berminat utk mencuba Vivix dan Alfalfa dan ingin mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda untuk proses detoks,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian 012 2541296 atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in