Thursday, January 15, 2015

2 testimoni ibu berpantang mengamalkan Vivix

Selalunya kita baca testimoni Vivix ni untuk mereka yang mengalami masalah kanser, diabetes, darah tinggi ataupun masalah yang kronik.. tapi harini saya nak kongsikan 2 testimoni ibu berpantang yang mengamalkan Vivix. Testimoni ni kami kongsikan dalam grup bisnes kami mellaui Telegram.. bertukar-tukar cerita happy dan pengalaman kami makan Shaklee. Salah satu testimoni kat bawah ni ialah testimoni saya sendiri yang mane saya mengamalkan Vivix sepanjang saya berpantang selepas melahirkan Yusuf. Jom baca.. 


Yaaa betulll... dengan Vivix luka bersalin normal ke caeser ke cepat sembuh. Saya punya luka sendiri jadi cantik dalam masa 10 hari. Masa scan lepas 40 hari, Gynae saya bagitau luka kat dalam pun dah elok dan teruskan makan supplemen. Haa.. jangan tatau yea, gynae saya ni sangat supportive saya makan vitamin... bukan nak iklan.. hihi.. tapi saya masih ingat lagi masa kali pertama jumpa gynae saya masa saya hamilkan Yusuf, saya bagitau dia saya makan Shaklee, dia kata teruskan saje, sebab vitamin sangat elok untuk ibu-ibu hamil, berpantang dan menyusu.. walaupun dia cakap secara general, tapi dia bagitau tubuh badan kita ni memang perlukan vitamin sebagai sokongan apatah lagi ibu-ibu berpantang kan.. kalau ikut mak-mak kita dulu banyak yang takleh makan.. tapi bukanlah nak membelakangkan cara mak berpantang, cuma bila bersalin secara caeser ni perlukan banyak protin dan tenaga untuk sembuhkan luka. Jadi, Vivix memainkan peranan melalui 4 mekanisme iaitu memberi tenaga kepada sel, melindungi sel, memulihkan sel dan meningkatkan fungsi sel.

Sebotol cukup untuk 40 hari berpantang. Kalau nak recover luka bersalin dengan cepat saya amat menggalakkan ibu-ibu berpantang mengambil Vivix. Bulan ni Vivix ada offer, ramai ibu-ibu hamil, My Lovely Customers ni beli Vivix untuk simpanan nak guna masa berpantang nanti. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in