Wednesday, December 10, 2014

Shaklee Collagen Powder Buy 3 Free 1 from 10th~ 31st December!

Walla... lepas satu, satu Promo menarik daripada Shaklee. Bulan ni memang bulan kecantikan, tak cukup dengan Vitamin C, Vitamin E promo, Shaklee tambah lagi satu Promo iaitu Shaklee Vollagen Powder.. wee...! 

Ingat tak dulu, SR Vitamin C takde stok satu Malaya? Lama kan...setahun lamanya... masa tu Shaklee takde buat announcement in advance mengatakan Vitamin C akan stop untuk setahun untuk melalui proses lulusan KKM. Masa tu memang menangis sebab saya ni tak boleh hidup takde Vitamin C. Tapi kalini, Shaklee buat announcement awal.. jadinya boleh prepare awal-awal untuk buat stok sendiri. 


Oh, Shaklee Collagen Powder takde setahun saya tatau nak bayangkan camne.. sebab saya dan suami memang consume Collagen ni setiap hari.. kalau takde ni, takkan nak make-up tebal-tebal lak.. hihi... saya ni dahlar tak suka ber'make-up', suka yang looks natural gitu.. dah jimat dah duit bab make-up ni.. hihi.. jadinya haruslah saya borong untuk kami berdua suami isteri untuk stok 9-12 bulan lamanya.. uol caner lak..? Nak buat stok kolagen ni, hubungi saya ok.. harga PROMO wehh... rugi tak amik.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in