Wednesday, December 3, 2014

Saya Pengedar Sah Shaklee Anda! Pakar dalam set penyusuan dan masalah asthma

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua..! Semoga anda semua ceria pagi ini dan sentiasa senyum ok.. takmo sedih-sedih.. nanti orang pun takmo kawan dengan kita.. hihi.. Kita mulakan pagi ini dengan zikir dan doa yang hebat, moga kita menjadi orang yang hebat dan cemerlang..! In Shaa ALLAH..! 

Kenapa letak gambar profile fb saya ni..? saje nak tayang kat you all.. hihi.. kot ade yang terlupa kan.. saya ialah pengedar sah Shaklee anda ! Saya pakar dalam penyusuan, nak bagi susu banyak, nak production susu konsisten, nak jadi ibu cantik berseri.. nak anak tidur lena malam.. nak badan langsing lepas bersalin.. nak badan bertenaga.. tips-tips eksklusif penyusuan.. sayalah pakar anda..!

Saya juga pakar dalam masalah asthma.. especially masalah asthma di kalangan kanak-kanak.. nak kawal asthma attack, nak kawal asthma berlarutan, nak elakkan anak asyik ambik nebulizer, nak anak sihat, cergas, tak kerap kena demam-selsema-batuk.. sayalah pakar anda..!

Jadinya, jika anda ingin mendapatkan produk-produk Shaklee untuk kedua-dua masalah tadi, boleh hubungi saya ok! Jika anda berada di sekitar Dengkil, KLIA, Banting, Sepang dan Cyberjaya, boleh juga terus dapatkan produk-produk Shaklee by hand ok!

Pastinya setiap pembelian saya akan berikan konsultasi percuma berterusan, tips-tips eksklusif, jadual makan vitamin dan jadual mengepam (untuk ibu-ibu menyusu) dan diari asthma (untuk anak-anak asthma). 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in