Monday, December 29, 2014

Promo Disember tinggal 2 hari sahaja lagi!



Oh yess... Promo Disember tahun ini memang berbeza hokkey.. Bukan 1 atau 2 produk ada promo tapi TIGA produk sekaligus promo! Bulan ini sahaja promo Vitamin C, Vitamin E dan Collagen Powder. Potongan harga lebih daripada 20%! Boleh dapat FREE MEMBERSHIP lagi.. wee... bestnyaa... TAPI... BULAN NI SAHAJA tau.. bulan depan takde dah... kolagen tu pulak next year takde dah.. kena tunggu tahun 2016 baru ada balik.. huhu.. tak sanggup saya hidup setahun tanpa kolagen! 

Sape nak pre-order boleh whatsapp saya atau hubungi saya ditalian 012-2541296.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Cepat-cepat! yg dah biasa guna pasti tak mahu ketinggalan Lia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in