Wednesday, December 3, 2014

Phewittt..! Makin kurus dan cantiklah awak..

Saya sangat teruja hokkey... you all pun silalah teruja.. sape taknak cantik dan kurusss...? Saya pasti semua wanita impikan dua perkara tersebut especially bila umur dah meningkat, anak dah ramai.. kulit mula menampakkan perubahan, bentuk badan dah lari alignment.. huhu.. Tapi, bak kata Puan Suria, masih belum terlambat untuk mengamalkan supplemen. Sokongan supplemen ini sangat penting untuk para ibu.. sama ada kita WAHM mahupun tidak, supplemen sangat penting untuk menyokong tubuh badan kita. 

Tapi, kenapa mesti ambil supplemen untuk tujuan kurus?
Haa.. ramai yang silap percaturan mengatakan untuk kurus cukup sekadar ubat kurus. Tak perlu supplemen bagai.. tanggapan itu sama sekali salah! Kita perlukan sokongan supplemen kerana bila kita nak kurus, kita pasti akan kawal selera makan dan amik makanan dalam kuantiti yang sedikit. Pastu kena bersenam. Dahlar kurang makan, kena bersenam dan ada kerja hakiki yang perlu diuruskan setiap hari. Mana nak dapat tenaga? Pastilah daripada supplemen. Kalau makan ubat kurus je lepas tu tak amalkan cara pemakanan yang sihat, tak amalkan pengambilan vitamin dan tak bersenam anda akan kurus TAPIIIII.. anda tiada tenaga dan cepat penat. Bila penat anda akan makan dengan banyak untuk generate energy.. betul tak? Pastu berat badan akan naik balik. Inilah yang dinamakan berat badan yo-yo. Bila tak makan ubat kurus, berat badan naik. Bila makan, berat badan turun. So inilah sebabnya most My Lovely Customers termasuklah Puan Suria mengamalkan supplemen untuk tujuan kurus. 


Bonus yang beliau dapat ialah kulit wajah beliau semakin cantik dan awet muda! Beliau amalkan Cinch Shake, ESP, Lecitin, Herblax, Alfalfa dan Omega.

Jika anda nak jadi seperti Puan Suria, boleh consume produk-produk Shaklee seperti yang Puan Suria consume. Anda juga boleh hubungi Puan Suria terus untuk mendapatkan Set Slimming Shaklee. Beliau pasti ada tips untuk anda. 

Pastinya setiap pembelian dengan UmmiIrfan.Com akan mendapat konsultasi percuma berterusan, jadual pemakanan vitamin berserta tips-tips eksklusif untuk anda.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in