Saturday, December 13, 2014

Masalah jeragat kini hilang dengan vitamin Shaklee

Apa kabar semua... dah kol 2.20petang dah.. weekend ni apa plan..? Kami takde plan lain lepak kat rumah dan ronda-ronda di sekitarnya sahaja.. waktu ni anak-anak sedang lena diulit intan, jadinya sempatlah sikit saya nak update blog ni.. hihi.. lunch pun sudah.. saya masak simple dimple je arini.. ikan kembong goreng, sayur sawi tumis air dan sambal belacan goreng. Buat sambal belacan goreng ni boleh simpan lama sikit.. maklumlah saya dan suami memang suka makan sambal belacan.. suka makan pedas-pedas.. cili ialah salah satu sumber makanan yang kaya dengan Vitamin c tau.. 

Ok, petang ni nak share satu testimoni set kulit wajah Shaklee yang mengandungi ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Ni testimoni bergambar... jadinya... let's the testimony speaks.. tengok kulit wajah beliau amat berbeza dulu dan sekarang..


ESP --> Menyihatkan sel-sel, menggantikan sel-sel kulit lama dengan yang baru, tiada lagi kulit kusam.
Vitamin C --> membentuk kolagen pada kulit wajah. Menjadikan kulit wajah anjal, tegang dan kembali segar.
Vitamin E --> menjadikan kulit wajah berseri dan awet muda.

Best kan.. memang besttt..! Kalau uol nak tahu inilah skin care set feveret customers UmmiIrfan.Com. Malah ramai yang mempunyai masalah kulit wajah akan mendapatkan set ini untuk menyihatkan dan mencantikkan kembali kulit wajah. 

Bulan ni ada offer Vitamin E dan Vitamin C. Jadinya, wajibbb uol dapatkan ok..! Rugiii sangat jika anda lepaskan peluang double promo ni.. Vitamin C dulu pernah tiada stok setahun, jadinya, meh dapatkan stok Vitamin C anda hari ini. Hubungi saya untuk order ok.. (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in