Tuesday, December 2, 2014

Kulit wajah bebas jerawat, bersih, cerah dan berseri..! Apa rahsia PuanSamsiah..?

I is jeles, hokkey... haha..

Seriously, I suka tengok kulitw ajah Puan Samsiah ni.. abaikan eye-bag beliau.. yang tu nanti kita repair dengan Shaklee Collagen Powder.. hihi.. sekarang ni nak cite dua produk yang beliau sangat konsisten amalkan sejak 3 tahun lepas.. yes... beliau asalnya ialah customer saya... seorang ibu menyusu.. ibu mana yang taknak cantik..? ade ke yang taknak cantik..? haha.. Part menyusukn ank tu dh tentulah banyak pengorbanan dan dugaan yang perlu ditempuhi.. abes takkan nak biarkan saje kulit wjah berkedut, berjerawat, kusam disebabkan tak cukup tidur, tak cukup rehat disebabkan menyusukan anak? Betul tak? Kesihatan dan kecantikan perlu juga dijaga rapi ye, ibu-ibu sekalian.. 

Nak mudah dan senang saya cadangkan dua vitamin HOT UmmiIrfan.Com ini.. Vitamin C dan Vitamin E.. tengok sajelah kulit wajah Puan Samsiah ni.. cerah, berseri, licin  bebas jerawat! I loike..! Beliau juga tidak pernah mengabaikan tugas dan tanggungjawab beliau sepanjang fasa penyusuan anak-anak beliau tapi beliau tetap boleh menten cun-melecun.. inilah rahsia beliau sebenarnya... hihi..



Fungsi kedua-dua Vitamin ini secara ringkas atau dalam bahasa lain, ayat yang senang dan mudah nak paham.. hihi..
>> Vitamin C ni membantu pembentukan kolagen kulit.. kolagen inilah yang bertindak sebagai gentian yang mengikat struktur kulit 
>> Vitamin E pula buat kulit wajah kita kelihatan awet muda tau.. bebas minyak.. 

Sape tak sabor nak try dan nak cantik berseri macam Puan Samsiah ni boleh hubungi beliau terus untuk mendapatkan dua produk ini. Atau anda juga boleh hubungi saya.. setiap pembelian akan diberi TIPS EKSKLUSIF dan cara pemakanan vitamin yang betul untuk anda jadi macam Puan Samsiah ini..! (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Ahaha... apa tunggu lagi kan Lia. Cepatlah beli siapa yg belum beli tu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in