Tuesday, December 9, 2014

Kulit kusam semakin gebu dan glowing!

Comey tak Cik Fatirah ni..? Comeyy kan.. lain bebenor rupa beliau tahun lepas dan sekarang ni.. Apa yang beliau ambil? Vitamin E, Vitamin C dan B-Complex. Tiga jenis vitamin ini sudah terbukti berkesan membantu mengatasi masalah kulit wajah kita. Jom kita baca apa kata Cik Fatirah ni.. :))


Kulit kusam semakin gebu dan glowing! Nampak awet muda kan! Takmo cite panjanglah.. sape yang dah amalkan saje akan rasainya.. sape yang dah rasainya akan terus jatuh cinta.. 


Inilah vitamin-vitamin yang beliau consume

Nak cantik macam Cik Fatirah ni saya ada TIPS EKSKLUSIF khusus untuk My Lovely Customers ok.. Nak cantik dan sihat mestilah ada ilmu dan tips.. tapi ini bukan ilmu hitam ke apa tau.. ini tips exclusive cara pengambilan vitamin yang betul.. bila dah betul cara pengambilannya barulah dapat hasil yang unggul, tak gitu..? (^_^)

Hubungi saya untuk mendapatkan Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex anda ok!

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Amie

Memang nampak berseri.... cantik kulitnya!

lia ummiirfan

Kann..! orang ingat dia umur 20 tahun! hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in