Tuesday, December 23, 2014

Ketahui kaitan jerawat pada wajah dan penyakit

Selalunya bila ada jerawat naik kat muka orang akan kata "itu hormon tak stabil ler tu..", "period tu sebab naik jerawat".. haa.. tapi yang sebenarnya kita tak tahu ialah jerawat pada wajah ni ada kaitan dengan penyakit pada tubuh badan kita. Nak tahu? klik gambar di bawah ni untuk nampak lebih jelas.


Bila kita dah tahu, senang untuk kita buat rawatan ataupun ambil langkah mencegah untuk jangka masa panjang. Usah biarkan jerawat bermaharajalela kat muka kita ni, sampai kita sendiri malu nak jumpa orang ramai. Risau juga muka berjerawat kot penyakit yang berkaitan pun dah lama hinggap di badan, cuma baru tau. Jadi, ambil langkah mencegah lebih awal, ok?

Dulu saya pun banyak jerawat kat muka. Pakai produk macam-macam, tak jalan... tak sesuai pun yea.. bila tengok gambar kat atas tu, baru tau ada banyak masalah dalam tubuh badan, caner kulit nak cantik. huhu.. jadinya saya amalkan makan vitamin. Until now, saya sangat berpuas hati dengan kulit wajah saya. Walaupun taklah cantik macam retis, atau tak smooth macam kulit baby, tapi, dapat sipi-sipi pun dah ok.. bersyukur sangat..! hihi.. So, say NO to PIMPLES!

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in