Friday, December 12, 2014

Jana side income Shaklee dapat bonus di tengah bulan

AlhamduLILLAH.. hari Jumaat ni banyak barakah.. harini jugak pay-out day untuk Shaklee Distributors.. yeahh.. bonus day.. seronok sebab setiap bulan dapat bonus..! dan saya sangat teruja setiap bulan untuk mengetahui berapakah yang saya dapat kerana bisnes ini bergantung kepada hasil usaha keras kita. Setiap bulan nilainya tak sama. Berbanding masa saya kerja sebagai Engineer dulu tak excited nak tahu berapa amount sebab setiap amountnya akan sama.. hihi.. dalam bisnes Shaklee ni sejauh mana usaha kita, makin banyak yang kita dapat.

Seronok rasanya bila downlines saya bagitau dapat sediakan kelengkapan sekolah anak dengan lebih awal, yuran sekolah, ada yang dapat bawa family gi bercuti, ada yang dapat bayar ansuran kereta, dan ada yang dapat beri lebih pada mak ayah berbanding bulan lepas. AlhamduLILLAH.. Bersyukur saya kerana dengan izin ALLAH, saya dapat membantu mereka merasai apa yang saya dah rasai.. 

Bagi saya pula, sejak berbisnes online ini, saya asingkan 10% setiap bulan untuk 'zakat' dan 10% untuk 'enjoy'... kalau 3 tahun lepas 2 angka je amountnya.. tapi sekarang ni dah cecah 4 ANGKA amount untuk 'enjoy' dan 'zakat' tu.. AlhamduLILLAH.. 

Inilah sebenarnya bisnes Shaklee.. bisnes yang membantu orang ramai untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik dan kewangan yang lebih kukuh. Bagi anda yang memang dah lama consume produk Shaklee dan sukakannya, apa kata ambil peluang untuk anda jana income... saya boleh memberi bimbingan kepada anda kerana saya sendiri bermula dengan sukakan produknya tapi sekarang setelah jatuh cinta dan sukakan produknya, ia menjadi sumber UTAMA pendapatan kami sekeluarga. AlhamduLILLAH..

Hubungi saya untuk anda memulakan bisnes anda.. saya ada TIPS EKSKLUSIF bagaimana untuk membantu anda menjana side income secara part-time mahupun full-time.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in