Tuesday, December 23, 2014

GIVEAWAY dari UmmiIrfan.Com

Ini sticky post yea.. (^_^)

Whoaaa.. dah lama giller tak buat GA kat blog ni... ni tetiba rasa nak buat balik.. 

So, untuk para bloggers dan My Lovely Followers sekalian, terima kasih di atas kunjungan dan sokongan anda kepada kami. Jom join GIVEAWAY UmmiIrfan.Com ni.. Caranya mudah saje.. ;-))


1. GIVEAWAY ini akan diadakan SEMINGGU bermula hari ini, 16 Disember 2014


2. Anda cuma perlu:
i) UPLOAD gambar di bawah dengan tajuk entry:  "Saya mahu CANTIK dan SIHAT dengan VITAMIN E dan VITAMIN C. Jom dapatkannya pada HARGA PROMO di UmmiIrfan.Com" 
ii) LINK balik entry ni gambar di bawah ni.
iii) Tinggalkan komen di entry ini setelah anda SHARE untuk kami membuat kunjungan balas. 



Mudah kan? 



TARIKH TUTUP: 23 Disember 2014


CABUTAN akan dibuat pada: 25 Disember 2014



Untuk kali ini, HADIAH yang ditawarkan adalah seperti dalam gambar di bawah ini! 
Shaklee nonwoven bag, Shaklee dispenser dan Free 3 jenis Vitamin untuk 7 hari! :))


Jom sertai, mana tahu anda adalah yang bertuah! 
(p/s: GA ini adalah anjuran UmmiIrfan.Com dan tiada kaitan dengan pihak ketiga)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


4 comments:

alongxp dotcom

hai, saya singgah sini jap... saya rasa macam pernah tengok url ni kat kereta, kalau tak salah la...

Yana Shaiful

Salam..sory lambat anta homework hehee..

http://yanashaiful.blogspot.com/2014/12/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in