Thursday, December 11, 2014

Efek Kolagen dan SR Vitamin C --> Kulit wajah bercahaya katanya... (^_^)

Malam tadi borak-borak pasal kolagen dan Vitamin C.. banyak cite tentang efek positif.. kesmeuanya teruja dan suka ya amat dengan kesan positif yang mereka dapat.. especially bila mereka apply tips memakan 6 biji Vitamin C sehari kan.. haha.. lagi wallaaa... pastu semalam keluar lak Promo Kolagen Buy 3 Free 1, borak-borak sambil kira berapa banyak nak beli untuk buat stok sendiri.. hihi.. ini antara feedback dari Puan Samsiah anak bisnes saya yang berada di Sabah..


Haa.. kulit wajah bercahaya katanyaa.... hihi... glowing lar tu maksudnya.. memang betul pun glowing kulit wajah Puan Samsiah ni.. cer tengok gambar ni..


Cantikkan kulit wajah beliau... memang bercahaya... anak dua pun kukit wajah cantik uols! So, kalau uol nak kulit wajah gebu, putih bersih dan bercahaya cam Puan Samsiah ni boleh dapatkan Vitamin C dan Kolagen pada harga promo bulan ini. Atau anda boleh terus hubungi Puan Samsiah di talian 013-8837901 untuk mendapatkan dua produk ini secara terus daripada beliau bersama-sama TIPS EKSKLUSIF yang beliau amalkan.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in