Monday, December 1, 2014

Disember!

AlhamduLILLAH, dah masuk Disember! Cepatnya masa berlalu.. bila renungkan balik 11 bulan yang lepas, macam-macam dah terjadi.. pahit, manis, suka, duka, sedih, gembira... macam-macam kan..! Saya pasti you all pun sama jugak.. Ada sebulan saje lagi anak saya Irfan melangkah ke Darjah 1, ada sebulan saje lagi untuk saya perform the best dalam bisnes saya ni sebelum masuk tahun 2015. Ya ALLAH permudahkanlah urusan kami.. Saya ingin buat yang terbaik dalam bulan ni sebelum melangkah ke tahun 2015! Saya akan buat yang terbaikkk..!


Doakan kejayaan kami ye.. harini jugak sebenarnya Irfan akan bersunat... yezzaa... when my boy become a man, gitu.. hihi.. saya pulak yang rasa kecut perut.. rasa macam nak beranakkan dia 6 tahun yang lepas.. hihi.. Moga ALLAH mempermudahkan urusan kami hari ini dan semoga Irfan kuat semangat! (^_^)

Welcome December! Please be nice to us! (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kakzakie

Moga semuanya berjalan lancar dan Irfan cepat sembuh. Kena jaga pantang-larangnya jgn lupa..

lia ummiirfan

Tular kak zakie.. saya cuak gk tadi sebab Irfan dah start ajak balik lak.. huhu.. nanti saya update entri pasal hari menyunat dia ni.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in