Friday, December 12, 2014

Berjaya atasi masalah alahan dengan Set KehamilanShaklee..AlhamduLILLAH..

Pentingkah nutrien sepanjang kehamilan? Mestilah penting.. untuk ibu dan especially untuk bayi dalam kandungan. Kedua-dua ibu dan bayi sangat memerlukan sokongan vitamin. Pemakanan sahaja tidak mencukupi kerana faktor cara penyediaan, cara memasak kadang-kadang secara tidak langsung boleh memusnahkan nutrien dalam makanan tersebut. Di sinilah pentingnya sokongan vitamin. 

Alahan juga sebenarnya adalah satu petanda tubuh badan ibu kekurangan nutrien. Jadi, jika anda seorang ibu hamil dapatkan nasihat doktor tentang cara pemakanan vitamin yang betul. Tapi harini saya nak share satu testimoni Puan Faziana yang mengambil Set Kehamilan Shaklee sepanjang kehamilan anak ketiga beliau. AlhamduLILLAH, beliau berjaya mengatasi masalah alahan.
Teringat masa saya hamilkan Irfan, memang alahan teruk. 3 bulan lamanya.. dengan saya tak selera makan, masa tu tak kenal Shaklee lagi.. hihi.. vitamin klinik bagi makan tapi masih tak mencukupi. Macam-macam masalah timbul, hb low, urine kotor, kaki bengkak.. huhu.. tapi masa saya hamilkan Yusuf, dah kenal Shaklee dan dah amalkan Shaklee saya tiada masalah langsung sepanjang kehamilan. Takde alahan, hb cantik, berat badan cantik (tak perlu minum air gula), kaki tak bengkak.. besttt... badan rasa cergas dan sihat je.. Nak tahu set kehamilan tersebut?


Inilah set kehamilan Shaklee yang ramai ibu-ibu hamil consume. Saya pun ambil set ini sepanjang saya hamilkan Yusuf tahun lepas. AlhamduLILLAH, tiada masalah langsung. 

Jika anda masih tercari-cari set kehamilan yang sesuai dengan anda, anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan set ini berserta TIPS EKSKLUSIF dan cara makan vitamin yang betul untuk sepanjang kehamilan anda. Tambahan pula Vitamin C ada promo bulan ni.. lagi berbaloi dan jimat jika anda dapatkannya dalam bulan ini.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in