Monday, December 22, 2014

5 sebab kenapa anda perlu beli Shaklee Collagen Powder sekarang

Sana-sini sibuk dah My Lovely Customers nak buat stok Shaklee Collagen Powder ni.. mak aih.. kenapa berebut-rebut ni? Saya sendiri pun sama tau..! haha... Collagen takde dalam hidup saya memang rasa tak lengkap. Takkan nak tepek foundation, bedak bagai tu.. saya memang tak suka make-up, in fact tak pandai pun make-up ni..! Suka yang natural je.. tambahan sekarang ni saya tak cukup masa nak belek muka sana-sini dengan dua hero yang kemain ligat dan lincah keletah masing-masing.. kang elok-elok nak make-up, langsung jadi lain lak kang.. Sejak guna Shaklee Collagen Powder ni memang saya dah JIMAT duit banyak kat bab make-up tu.. hihihi.. memikirkan gitu, maka saya dah mula buat stok Shaklee Collagen Powder ni untuk setahun! SETAHUN hokkeyy...! Bukan seminggu ke, sebulan ke tau.. ulang sekali lagi, SETAHUN! Tapi kenapa ekk..? Nak tau kenapa? 

Ini dia 5 sebab kenapa anda perlu beli Shaklee Collagen Powder sekarang:
1. Dapat FREE SHAKLEE MEMBERSHIP (worth RM65)
2. Dapat CASH BACK RM35++
3. Dapat DISKAUN 15%-20% untuk semua rangkaian produk Shaklee
4. Dapat PERCUMA sekotak Shaklee Collagen Powder (worth RM298)
5. Next year takde jual collagen, beli sekarang untuk stok setahun! 

"Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini...Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI beli 3 percuma 1.."

Sebab berita di atas ini jugaklah buat saya tak senang duduk nak beli stok collagen untuk setahun. 


Jadi jom beli sekarang sebelum stok abes..! Memang sungguh YEAR END SALE, dengan tambahan Vitamin C dan Vitamin E Buy 6 Free 1 lagi, bulan ni memang berbaloi you all dapatkan ketiga-tiga VITAMIN CANTIK ni ok! Hubungi saya sebelum kehabisan stok!

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie

Habis tu harga utk setahun punya stock tu berapalah agaknyat tu Lia. Kakak nak juga tahu mana tahu Lia punya lebih murah dari kawan kakak yg jual tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in