Thursday, December 18, 2014

3 tanda tubuh kekurangan kolagen

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. 
Pagi yang indah, AlhamduLILLAH, kita masih dapat menyedut udara pagi ini.. Bangun awal pagi bukak pintu rezeki.. kan... Bagi yang bekerja, kita senyum selalu walaupun hati panas dengan perangai boss. Hihi.. Kita Istighfar dan selawat banyak-banyak, moga tenang hati kita. Takmo stress ok, stress ni nanti bukan setakat keja je tak selesai, muka pun berkerut, berkedut.. orang pun takmo dekat dengan kita. huhu.. 

Kulit wajah berkedut adalah salah satu petanda kolagen makin menyusut dalam tubuh badan. Jom lihat poster kat bawah ni 3 tanda kolagen semakin menyusut dalam tubuh badan. 

Purata KEHILANGAN KOLAGEN dalam tubuh badan kita ialah 1-4g SETIAP HARI. 
Dan bila kita mencecah 30's, badan kita hanya ada ~35% kolagen dan KEHILANGAN 65% kolagen!

Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat. Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.

Jom kita amalkan kolagen mulai hari ini sebelum semakin banyak kolagen menyusut dalam tubuh badan kita. Nak Shaklee Collagen Powder pada harga promo Buy 3 FREE 1, boleh hubungi saya ok! (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in