Saturday, November 15, 2014

Travel 6-7 jam anak-anak tak demam! Apa rahsianya?

Hari Sabtu! Apa plan anda harini dan esok? Pergi berpiknik dengan keluarga? Pegi jalan-jalan sekitar bandar? Atau mahu balik ke kampung..? Walau apapun rancangan anda, saya doakan semoga anda semua selamat dalam perjalanan pergi dan pulang ya.. 

Cuti sekolah akan bermula minggu depan, cepat je kan dah nak abes tahun ni.. anak saya Irfan tuun sedar tak sedar dah nak masuk darjah satu! huhu.. cepat dan pantas masa berlalu., bagi yang plan nak bawak anak-anak bercuti dan travel memakan masa berjam-jam lamanya pastikan anda sediakan semua keperluan 'emergency' semasa dalam perjalanan. Maklumlah travel dengan anak-anak ni macam-macam perangai ye tak? hihi.. ada 3 orang anak, 3 macam perangai.. hihi.. Oh ya! saya nak share satu testimoni harini daripada Puan Farihah yang memberikan anak-anak beliau Mealshakes dan Omega dan bila travel balik kampung 6-7jam lamanya anak-anak tak demam. AlhamduLILLAH, dengan izin ALLAH jua hendakNya... Jom kita baca testimoni beliau..


Sekilas fakta tentang Mealshakes:
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

  • Penting bagi perkembangan dan fungsi otak dan keupayaan retina(mengoptimakan pengelihatan untuk proses berfikir & melihat).
  • Menapis segala virus dan bacteria daripada badan.
  • Utk sistem imun badan, membaik pulih sel, sistem pencernaan,mengawal suhu badan.

Haa.. apa kata kita sebagai ibu berikan dua vitamin ini untuk anak-anak kita.. bukan sahaja untuk masa sekarang tetapi sebagai persediaan mereka buka sekolah Januari 2015 nanti. Semoga anak-anak kita lebih sihat, ceria, aktif dan semakin cemerlang dalam pelajaran. Omega boleh meningkatkan daya fokus semasa belajar tau.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in