Thursday, November 6, 2014

Tips Kulit Wajah Cantik dengan Omega Guard Shaklee

Jika semalam saya tulis entry apa tips memilih minyak Omega-3 yang terbaik, harini pulak saya nak share kenapa kita perlukan Omega untuk kulit wajah yang cantik dan sihat.. nak tau kenapa? Sebab Omega-3 ni membantu mengelakkan kulit wajah kering dan melambatkan penuaan. Awet muda lar tu! Bila kat ofis kan kulit kita terdedah dengan aircond kan.. bukan setakat kulit wajah je kering, kulit kat tangan, kaki akan kering jugak.. so nak kekalkan kelembapan kulit ni ambillah Omega. Nak cantik tak..? hihi.. nak cantik kenalah rajin ye tak? Telan je Omega Guard Shaklee ni setiap hari.. mesti uol akan perasan perbezaannya nanti.. 


Ni ada testimoni Cik Wajihah yang mengamalkan Omega Guard Shaklee, tengoklah kulit wajah beliau berseri-seri gitu.. kesan nampak dalam masa 2 minggu.

Omega guard ..antara suplemen yang sangat digalakkan utk kita consume setiap hari kerana badan kita tak mampu menghasilkan asid lemak omega 3 yg perlu untuk badan kita.
Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in