Wednesday, November 12, 2014

Tips elakkan lemak tepu berlebihan

Haa... sape suka makan daging? angkat tangan..! Nak tahu tak sebenanrnya memanggang daging adalah lebih baik dari menggoreng! Haa... ni saya baru tahu.. selama harini orang dok kata panggang daging lagi bagus dari goreng-goreng ni tapi tak tahu kenapa kan... sebabnya bila kita menggoreng daging tersebut akan menyerap semula lemak dan minyak yang digunakan untuk menggoreng tadi. Sebaliknya, apabila kita memanggang daging, lemak pada daging tersebut akan mengalir keluar dan tidak akan diserap semula.


Haa...tu dia.. saya suka daging panggang cicah air asam. hihi.. lagi satukan, kalau uol nak memantapkan lagi bakar-bakar lemak ni boleh amik minyak ikan Omega Guard Shaklee. Memang berkesannnn.. ramai customer-customer saya suka makan Omega Guard sebab bukan sahaja membakar lemak tetapi juga penurunan berat badan yang diidam-idamkan.. 

Tapiii... kalau nak tahu caner cara makannya dan tips-tips exclusive bolehlar dapatkan Omega Guard shaklee bulan ni ada promo.. dan exclusive tips hanya untuk anda My Lovely Customer...

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 








2 comments:

Puan Kutu

mmg klu ikutkan semua benda pun tak bagus makan klu goreng2 kan..apa pun sy suka daging!hehe

Nina Mirza

Terima kasih di atas tips nya....
Nina pun suka daging bakar cecah air asam. Nyummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in