Sunday, November 9, 2014

Risau masalah berat badan naik tak terkawal semasa hamil? Set Hamil ini dapat membantu anda..

Haritu saya kongsi apa panduan pengambilan vitamin untuk ibu-ibu hamil dan kepentingan pengambilan Omega Guard sejak dari hamil lagi.. so, harini saya nak share testimoni seorang ibu hamil yang mengambil Set Ibu Hamil dan berat badan tak naik melampau berbanding kehamilan beliau sebelum ni.. yelah, kang berat badan naik mendadak tak terkawal mau kena minum air gula.. eh, tapi sekarang saya dengar naik tak naik memang kena minum air gula ekk..? betul ke..? hihi... kalau tak betul, betulkan ekk.. anyway, bukan nak cite pasal minum air gula tu, tapi nak cite pasal bagaimana ibu-ibu hamil boleh mengawal berat badan semasa hamil. Seperti testimoni di bawah ini, saya juga mengamalkan ESP sepanjang kehamilan saya untuk mengawal kenaikan berat badan. Berat badan naik ni memang saya pun tak larat sebenarnya.. bukan tak larat ape.. tak larat nak bawak badan yang berat tu.. plus dengan berat baby dalam perut lagi kan... pastu mulalah kalau banyak berjalan, berdiri kaki mula bengkak sebab nak tampung berat badan tadi.. so, saya dan ibu-ibu hamil yang lain amalkan Shaklee ESP ni.. Jom kita baca apa kata Puan Syaheedah ni..


Ini Set Kehamilan Shaklee yang beliau amalkan.


Dan jika anda nak tahu selain ESP yang dapat mengawal berat badan, Omega Guard juga dapat membantu tau.. Omega Guard ni dapat membantu mengawal rasa lapar.. bila makan Omega ni kita akan secara automatik minum air kosong banyak.. dan sebenarnya, bila kita minum air kosong banyak, nafsu makan akan dapat dikawal.. selain itu, Omega Guard ni juga membantu perkembangan mata dan otak bayi sejak dari dalam kandungan. Dan apa yang saya noticed, Yusuf anak saya yang berumur 14 bulan ni dah pandai nak menulis, menyuap makan sendiri, nak pakai pampers sendiri.. hihi.. memang berbeza ok.. penting tau pengambilan Omega Guard ni sejak dari dalam kandungan.. nak anak sihat, bijak dan pandai mestilah bermula dari dalam kandungan lagi, betul tak..? 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in