Monday, November 3, 2014

Promosi Omega Guard Shaklee sepanjang November 2014!

Assalamualaikum! How's your weekend? Saya balik ke kampung weekend lepas. AlhamduLILLAH, dah lama tak jumpa ibu bapa mertua dapat jumpa jugak.. hihi.. seronok.. Anyway, bulan ni ada promosi menarik tau.. lepas ESP promo aritu, bulan ni Shaklee buat promosi Omega Guard pulak.. va va va! Memang menarikkkk.. Bukan setakat Buy 6 Free 1 sajer, kalau uol nak beli Twinpack (2 botol) pun boleh.. dapat jimat 5%...! Buy 6 Free 1 tu dah tentulah dapat jimat RM136..! Dapat Free Membership lagi tau.. uol yang nak jadi Ahli shaklee secara percuma boleh ambil Set Buy 6 Free 1 ni.



Apa PERBEZAAN Shaklee Omega Guard ni berbanding minyak Omega-3 yang lain di pasaran?

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

Dan ini ada extra info tentang Omega Guard
Omega 3 adalah asid lemak yang penting (EFA), dan TIDAK BOLEH diperbuat oleh badan kita . Kebanyakan ORANG TAK MENDAPAT CUKUP omega-3, dan orang yang dalam darahnya ada mengandungi trigliserida yang tinggi perlu lebih banyak omega-3. 

Asid lemak Omega-3 boleh didapati dalam minyak ikan dan tumbuhan tertentu. Minyak ikan mengandungi kedua-dua DHA dan EPA, manakala walnut, flaxseed, dan minyak zaitun mengandungi ALA. ALA ni akan diuraikan kepada EPA dan DHA, jadi ia bergantung pada tubuh juga… kalau enzim dalam badan tak berapa bagus, tak banyak lah ALA yang diuraikan. 

Siapa yang perlukan Shaklee Omega Guard ini?

(1) Ibu hamil
- Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
- Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
- Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi
- Mengawal kenaikan berat badan yang mencanak-canak naik

(2) Ibu menyusu
- Menyalurkan khasiat Omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta perkembangan otak.
- Membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan

(3) Kanak-kanak
- Pertumbuhan badan yang sihat selain kesihatan otak
- Yang sering demam, selsema, batuk serta jatuh sakit.etc athma, eczema
- Memperkuatkan sistem imunisasi badan

(4) Mereka yang mengalami masalah berat badan
- Membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat berbanding lecithin
- Omega-3 akan meningkatkan hormone Leptine yang mengawal selera makan = kurang makan dan sentiasa kenyang

(5) Untuk lelaki
- Memelihara kesihatan prostat
- Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
- Memelihara jantung yang sihat
- Membantu mengekalkan tekanan darah normal
- Mengawal tahap kolestrol yang sihat

(6) Warga emas
- Melambatkan degradasi tulang rawan
- Boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi - mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi
- Bertindak sebagai pelincir – membantu bergerak lebih bebas apabila sendi-sendi berkeriat-keriut & sakit

(6) Sering alami masalah kesihatan
- Batuk berkahak, selesema yang berterusan
- Sakit-sakit sendi , kolestrol tinggi
- Sakit strok

Jadi, jika anda rasa anda tidak perlukan Shaklee Omega Guard ini, anda perlu fikirkan sekali lagi. Kita semua sebenarnya memerlukan Shaklee Omega Guard ini tak kiralah tua, muda, kecil, besar, ada masalah kesihatan ataupun yang mahu menjaga kesihatan pada tahap optimum. 

Hubungi saya untuk sebarang pesanan dan pertanyaan. 

Setiap pembelian dengan UmmiIrfan.Com anda akan mendapat EXCLUSIVE TIPS, konsultasi percuma berterusan dan jadual pemakanan vitamin-vitamin anda. 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in